Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 280 nm-es Felújított Családi ház Göd

Göd
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Fiatal pároknak tökéletes megoldás a Duna-part közelségében
    Göd
    Fiatal pároknak tökéletes megoldás a Duna-part közelségében A Duna-parttól 5 percnyi sétára lévő, 2017-ben teljeskörűen felújított és bővített, 110 m2 alapterületű, 3 szobás, részben alápincézett, tetőtér-beépítéses családi ház, 300 m2-es telekkel vá...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 7 órája
    115 000 000 Ft
  • Kettő az egyben, két önálló lakrész - Alsógöd kertváros
    Göd
    Eladó Alsógödön egy 128 nm-es, nappali +3 szobás és egy 54 nm-es 1 szobás, két különálló lakrészből álló családi ház 619 nm-es saroktelken A ház a nyolcvanas években épült téglából, a tető tíz évvel ezelőtt került felújításra. A családi házban két kü...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 7 órája
    92 900 000 Ft
  • Gödön kertkapcsolatos, 80 m2-es, amerikai konyhás nappali + 3 szobás lakás eladó - Fiatal pároknak l
    Göd
    Gödön kertkapcsolatos, 80 m2-es, amerikai konyhás nappali + 3 szobás lakás eladó - Fiatal pároknak látni kell! Felsőgödön eladó egy felújított, tetőtéri társasházi lakás 70 m2-es kerttel. A lakás bruttó alapterülete 80 m2, melyben egy amerikai konyhá...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 7 órája
    61 500 000 Ft
  • JÓ HELYEN, JÓ ELOSZTÁSÚ, IGÉNYES IKERHÁZ ELADÓ!
    Göd
    Gödön az Oázis lakóparkban újépítésű, két szintes, bruttó 140 nm-es, 5 szobás, teraszos ikerház garázzsal, 465 nm-es telken eladó! Az ingatlan 2023-ban épült jó minőségű anyagokból, igényes kivitelezéssel. A hasznos lakótér 119 nm, ehhez tartozik egy...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 7 órája
    114 990 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd, Rezeda utca
    Letisztult, igazi családi OTTHON a festői Göd frekventált, mégis csendes mellékutcájában a Dunától alig 100 méterre, sok extrával!Budapesttől alig 12 km-re Göd belterületén, csendes mellékutcában eladó ez a szépen rendezett telken álló, összközműves,...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    89 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4327690
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 280
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
"Gödön, Alsógödön családi ház eladó 69.900.000 Ft összegért!

Az ingatlan jellemzői:
A közel 300 nm-es ház- telek 737 nm - jelenleg 4 lakásra van tagolva.
A földszinten egy kb. 60 nm-es és egy kb 75 nm-es lakás található, mely kisebb visszaalakítás után egy 130 nm körüli lakássá alakítható, ha valakinek erre van szüksége.
Az egész felett emelet van, egy szép nagy lodzsiával/terasszal. A ház melletti nagyméretű műhely-tároló-kamrába az étkezős konyhából közvetlen átjárás van. Az udvarról egy un. elektromos kapu is van a helyiségen így garázsnak is használható. A jelenleg tárolónak használt helyiség mellett közvetlenül egy alig 30 nm-es kis összkomfortos garzon van kialakítva külön bejárattal és külön udvarrésszel. Így ez nem csak a vendégek számára alkalmas hely, de akár bérleményként is szóba jöhet.
A földszinti lakás(ok) területi kialakítása megengedi, hogy megosztva akár vállalkozásnak is helyet adjon, melyhez van is egy külön bejárat, ezt jelenleg nem használják, de nem lett megszüntetve.
Fantázia kérdése, hogy akár turisztikai (panzió) célokra is lehet használni, de nagy családosok, több generáció együtt élésére alkalmas, úgy ahogy most is van.

A ház 1975-ben épült, majd 1988-ban bővítették, 1995-ben emeletet építettek rá és 2003-ban tovább bővítették. A ház tégla és szigetelt faszerkezetű, 10 cm-es dryvit szigeteléssel.
A fűtést gázcirkó, a meleg vizet szintén az biztosítja és emellett villanybojlerek is. Klíma berendezések is vannak felszerelve.
A z udvaron gyűrűs kút mely segítség a kerti locsolásban.
Az udvaron több autónak van fedett beálló.
Egy nagyjából 40 nm-es pince is van a terasz és az épület egy része alatt.
A kertben lévő szerszámtároló kis faházban kézmosó és angol WC is helyet kapott.

Kisebb- nagyobb csinosítással, de akár így ahogy van, csodálatos otthont/otthonokat kap, aki beleszeret ebbe a miliőbe.

Gödön óvoda iskola, középiskola, bevásárló helyek, posta, orvosi rendelő, éttermek, önkormányzat, a Duna-part, a Nemeskéri parkerdő mind az itt lakók kényelmét szolgálja.

Közlekedés:
Volán buszmegálló 10-12 perc, míg a vonat 8-10 percnyi távolságban van.
Vonat 20-30 percenként Budapest Nyugati pályaudvarra, a busz szintén 20-30 percenként Újpesten keresztül az Árpád hídhoz érkezik Autóval a 2-es főúton és az új M2-es főúton ~ 25 perc alatt érünk a fővárosba.

Göd várost a Dunakanyar kapujának nevezik. A Dunakanyar legtisztább levegőjével büszkélkedhet. Göd Budapesttől északra, a 2. sz. főút mellett helyezkedik el, a Duna bal partján, Budapest és Vác között, a fővárostól mintegy 20 km-re. Megközelíthető: Budapestről a 2. sz. főúton Dunakeszin keresztül, az M2 jelű autóúton, valamint a Budapest-Szob vasútvonalon. Volán busz járatok az Árpád hídtól Gödön át Vácig közlekednek. A városon keresztül halad a Budapestet a Duna-kanyarral összekötő kerékpárút. Főbb természeti értékei: 5 km hosszú Duna part, a Gödi sziget, termálvizű fürdő-strand.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal a [------]-as telefonszámon.



81701
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről."

Hivatkozási szám: 81701

Elhelyezkedés
Göd

 
Elhelyezkedés
Göd