Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A Pranagarden viszonteladókat keres

Győr
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10183412
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Kedves Leendő Partnerünk!

Örömünkre szolgál, hogy csatlakoznál a Pranagarden®️ tradicionális Ayurveda gyógyászaton alapuló szuperélelmiszerek, gyógynövény kapszulák és vegán kozmetikumok forgalmazói kapcsolatrendszeréhez.
Cégünk az európai piacon regisztrált, magas minőségű organikus és tiszta étrend-kiegészítők, valamint vegán kozmetikumok fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A kiskereskedelmi forgalmazáson túl partneri rendszerben is forgalmazzuk termékeinket. Termékeink mindegyike megbízható,tiszta forrásból és az európai rendszerkövetelményeknek megfelelõ dokumentációval rendelkezik.

Üzleti partneri szerződést adószámmal rendelkező, egyéni vagy társas vállalozásokkal tudunk kötni, ezért kérjük a szerződéstervezet és további információk megküldése érdekében töltsd ki alábbi kérdőívet és add meg vállalkozásod adatait.

A termékpalettád kialakításában is szívesen segítünk, de ha bármiben elakadnál, fordulj hozzánk bizalommal.
Amennyiben nem szeretnél készletet tartani, úgy kupon partnerként is tudunk együtt dolgozni. A részletek egyeztetése miatt, kérjük töltsd ki a lenti űrlapunkat.

Egység termékeinken túl problémamegoldó organikus csomagajánlatokkal támogatjuk a vásárlóidat, amit állandó kedvezményekkel tudsz értékesiteni. Szakembereink és tanácsadóink szolgáltatásait ügyfeleid akár ingyenesen is igénybe vehetik.

A partneri visszajelzések, kérések és eredmények megerősítenek minket abban, hogy tevékenységünkkel, termékeinkkel vásárlóink egészségét támogatjuk, így arra kérünk oszd meg velünk tapasztalataidat.

Várjuk jógastúdiók, ayurvédikus központok, drogériák, bioboltok, masszázsszalonok, webáruházak és olyan partnerek jelentkezését, akik kínálatunkhoz hasonló termékek forgalmazásával foglalkoznak, vagy szívesen fordítanának fiigyelmet az egészséges életmód támogatására.

Mit kínálunk viszonteladóinknak?
Állandó kedvezmények
Minőségi, organikus szuperélelmiszerek és vegán kozmetikumok
Marketing támogatás
Termékminták biztosítása magad és ügyfeleid részére is
Honlapunkon megtalálható leszel partnereink között
Egyedi kód a webáruházunban
Kölcsönös együttműködés
Médiatámogatás
Oktatás
Részvétel rendezvényeinken
Amennyiben szeretnél partnerünkké válni, kérlek jelentkezz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztetünk egy időpontot és bemutatjuk a készítményeinket. Keress minket bizalommal!

Dolgozz tiszta, organikus szuperélelmiszerekkel!
Élj a gyógynövények erejével!
Egyenesen Indiából!
www.pranagarden.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pranagarden

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr


Hasonló hirdetések

  • Győr
    KAZÁNFŰTŐT keresünk (1,5 t/óra teljesítményű) időszakos felügyeletű gőzkazánhoz rész-munkaidőben vagy másodállásként is végezhető munkára GYŐRI TELEPHELYRE – nyugdíjast, rokkantnyugdíjast is. Tel.: 06-30/925-3157....
    • Egyéb munka - Győr
    1 napja, 17 órája
  • Fodrasz, mükörmösöket Keresünk
    Győr, Fehervari ÚT 3
    RoseHair szalon, Györben Intersparba azonnali belépessel keress ügyes, kreatív fodraszokat, mükörmösöket es recepcióst. Szinvonalas bérfizetés. Szerzödes tipus - állandó, állas tipus teljes vagy részidös. Rugalmas munkaidö. Bövebben szemelyes megbesz...
    • Egyéb munka - Győr
    2 napja, 6 órája
  • Győr
    Gépészmérnök végzettségű győri férfi B és C kategóriás jogosítvánnyal, számítógépes ismeretekkel munkát /állást keres. Bármilyen lehetőség érdekel (kiszállító, irodai munka, eladó, ügyintéző, beszerző)....
    • Egyéb munka - Győr
    1 hete, 2 napja
  • Nevelőszülő
    Győr, Nevelőszülő
    Önre is vár egy gyermek! Nevelőszülőt keres a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató. Ha Ön 24 és 60 év közötti életkorú, valamint büntetlen előéletű, családi állapotától függetlenül (lehet egyedülálló is) jelentkezhet nevelőszülőnek. Amit kínálunk: ...
    • Egyéb munka - Győr
    2 hete, 1 napja
  • Győr
    45 éves vezetési gyakorlattal autóbusz,tehergépkocsi stb.vezetést kimondottan beugrós formában vállalnék Győr vagy Mosonmagyaróvár,és környékén,főleg beugrós formában. Autószerelői valamint építőipari gyakorlattal is rendelkezem,bármilyen alkalmi mun...
    • Egyéb munka - Győr
    2 hete, 1 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pranagarden

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Győr