Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 229 m2 új építésű családi ház, Győr, Ménfőcsanak

Győr Ménfőcsanak
3 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 164 m2-es családi ház Győr
    Győr
    Győr egyik legkedveltebb lakóparkjában Szitásdombon kínálom eladásra ezt a kiváló adottságokkal rendelkező 164 nm-es Újszerű családi házat. Íme, az igazi családi fészek! A 164 m2 elég tágas ahhoz, hogy minden családtag visszavonuljon, ha egy kis nyug...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 6 órája
    147 900 000 Ft
  • Eladó 100 m2-es családi ház Győr
    Győr
    Győr-Likócson, újonnan épülő, igényes kialakítású, tégla építésű családi ház leköthető. A nappali + három szobával(vagy akár 4 szobával) rendelkező ingatlan alapterülete nettó 100 m2, mely igény szerint módosítható. A praktikusan tervezett házban a s...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 6 órája
    86 500 000 Ft
  • Eladó 98 m2-es ikerház Győr
    Győr
    Győr-Gyirmóton kínáljuk eladásra ezt az igényes kivitelezésű ikerházat. Ha tele vagy energiával, akkor legyen az otthonod is olyan, ahol élheted az életed, vagy épp kipihenheted magad. Gyere és nézzük meg együtt ezt a szuperkéglit. A ház 2019-ben épü...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 6 órája
    79 000 000 Ft
  • Eladó 51 m2-es téglalakás Győr
    Győr
    Győr-Nádorváros Szívében kínálom eladásra ezt az igényesen felújított tégla lakást. Az ingatlan egy 12 lakásos társasház 2. emeltén található, mely akár azonnal költözhető. A lakás nettó 51 m2-es, melyet jelenlegi tulajdonosa az elmúlt időszakban tel...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 6 órája
    43 900 000 Ft
  • Eladó 217 m2-es családi ház Győr
    Győr
    Győr-Győrszentivánon kínálom eladásra ezt a 217 nm-es tégla építésű családi házat Íme, az igazi családi fészek! A 217 nm elég tágas ahhoz, hogy minden családtag visszavonuljon, ha egy kis nyugalomra van szüksége, de teret ad a közös családi események...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 6 órája
    89 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5082846
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 229
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Elegáns luxus ingatlan Ménfőcsanakon rendkívüli kedvezménnyel
A 229 m2-es, kétszintes épület egy enyhén lejtős, 1200 m2-es telekre épült 2019-ben.
Az ingatlant tulajdonosai saját célra építették prémium minőségű anyagokból, kiváló kivitelezői minőségben. A letisztult stílusú, modern otthon kialakítása belsőépítész tervei alapján valósult meg.
A telek északnyugat-délkeleti tájolású, de a körültekintő tervezésnek köszönhetően valamennyi szoba ablaka úgy van tájolva, hogy legyen a napnak olyan időszaka, amikor besüt a nap.

Földszint helyiségei: Lakótér 138,25 m2+ 45,9 m2 garázs+38,06 m2 terasz
41,45 m2-es nappali fedett 38 m2-es terasszal, impozáns lépcső az emeletre, konyha étkezővel, hálószoba saját fürdőszobával, szauna helyiségnek fenntartott helyiség, amiből igény szerint hálószoba vagy dolgozó is kialakítható, közlekedő, WC, tároló, háztartási helyiség. A közlekedőn keresztül elérhető a házzal egybeépített 46 m2-es dupla garázs is.
Emelet:Lakótér 90,69 m[------],39 m2 erkély: 3 hálószoba saját fürdőszobákkal és saját gardróbokkal, közlekedő. Minden szobához saját terasz is tartozik, amelyből 2 fedett.

Műszaki jellemzők:
- főfalak 38 cm Porotherm N+F vázkerámia klímatégla, a garázsnál 30 cm vastag Porotherm blokkból készültek
- válaszfalak10 szélességű Porotherm válaszfallap
- homlokzaton 15 cm grafitos Baumit Star EPS hőszigetelő rendszer. Az épület homlokzatán kivételesen hatékony termikus burkot sikerült létrehozni, amely rendkívül gazdaságos üzemetetést tud biztosítani
- ingatlan födémszerkezetei – közbenső, és zárófödém - monolit vasbetonból készültek, Schöck szigeteléssel.
- aljzatban 12 cm-es grafitos, lépésálló szigetelés
- Az emeleti födémre zajszigetelés céljából 5 cm vastag lépésálló kőzetgyapot szigetelést tettek, a zárófödémre 50 cm Rockwoll Multirock ásványgyapot került.
- Tetőfedés Creaton Kapstadt beton cserép
- Gealan, 3 rétegű, antracit színű, hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók. Minden ajtó és ablak rendelkezik gyári redőnnyel, szúnyoghálóval és zsaluziával. Gondozásmentes modern belső ajtók
- A nappaliban exkluzív Pienne Valentinó kőburkolatot tettek le
- A földszinti vendégszobában, az emeleti szobákban a és gardróbokban laminált parketta, a ház többi helyiségében kerámia burkolat került beépítésre.
- a külső dizájn kialakítása a homlokzaton speciális Travertin tömített, fényes mészkő burkolatokkal került kialakításra.
A fürdőszobákban a mennyezetig az olasz Fap Ceramiche modern csempéivel burkolták a falakat.
- 3 fázisú villamos energia – 3*25 A
- A családi ház fűtését hagyományos és alternatív fűtési lehetőségeket is biztosítva oldották meg. A háztartási helyiségben lévő Vaillant gázkazán az ingatlan fűtésének az egyik kulcsa, de vele egyenértékű az épületgépészeti helyiségben található vegyes tüzelésű kazán is.
- A megújuló energiaforrások hasznosítására az ingatlan tetején 12 db napkollektort helyeztek el. Az ezek által megtermelt meleg víz egy 2 000 literes puffertartályba kerül, ahonnan igény szerint jut tovább vagy a fűtési rendszerbe vagy a meleg víz ellátás céljára.
Ezt a komplex rendszer a Vaillant szakértői alkották meg. A napkollektorok által termelt meleg vízből valósul meg a medence fűtése is.
- A ház minden helyiségben padlófűtés van, így a napkollektor által előállított meleg vízzel jelentős mértékben rá lehet segíteni a fűtésre.
- klímaelőkészítés az alsó és az emeleti szinten is
- hatalmas üvegfelületek, melyek által az egész lakás napfényben úszik
- a terasz mellett került kialakításra egy 9,5*4,5 m-es, sós vizű fürdőmedence, amely szükség esetén fűthető, és extra szolgáltatásként nyakzuhany is a fürdőzők rendelkezésre áll.

Szeretne egy exkluzív, színvonalas, modern otthont családjának? Ezt mindenképp látni kell! Nézzük meg együtt egy előre egyeztetett időpontban!
A költözés és a fizetési ütemezés rugalmasan egyeztethető.

Várom hívását, akár hétvégén is!

Hivatkozási szám: 69969

Elhelyezkedés
Győr

Ménfőcsanak

 
Elhelyezkedés
Győr

Ménfőcsanak