Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 229 m2 új építésű családi ház, Győr, Ménfőcsanak

Győr Ménfőcsanak
3 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 43 m2-es panellakás Győr, Gyárváros
    Győr, Gyárváros
    Tökéletes befektetési ingatlan! Eladó Győr-Gyárvárosában  43 m2-es panellakás az ETO parkkal szemben. Az ingatlan másfél szoba , nappalis. A nagyobbik szobában térelválasztással egybekapcsolt nappali és egy francia erkély is teret kapott.  A lakás 4 ...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 18 órája
    30 500 000 Ft
  • Eladó 49 m2-es panellakás Győr, Marcalváros
    Győr, Marcalváros
    Eladó Győr-Marcalváros I.-en egy szinte teljesen felújított fiatalos alacsony rezsiköltségű panellakás. A felújítás során festve, új fürdőszobabútorral, konyha bútorral, új laminált padlóval és árambővítéssel lett ellátva. Az épület fűtéskorszerűsíté...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 18 órája
    34 100 000 Ft
  • Eladó 64 m2-es téglalakás Győr, Belváros közeli
    Győr, Belváros közeli
    Győr - Nádorvárosban új építésű társasházban lakások vásárolhatók egy 5 építési ütemből álló beruházásból. Az új építésű lakások mérete :31nm-107nm, melyek emelt szintű fűtéskész készültségben kerülnek átadásra várhatóan 2024.tavasz. Mindegyik ingatl...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 18 órája
    63 700 000 Ft
  • Eladó 64 m2-es téglalakás Győr, Belváros közeli
    Győr, Belváros közeli
    Győr - Nádorvárosban új építésű társasházban lakások vásárolhatók egy 5 építési ütemből álló beruházásból. Az új építésű lakások mérete :31nm-107nm, melyek emelt szintű fűtéskész készültségben kerülnek átadásra várhatóan 2024 tavasz. Mindegyik ingatl...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 18 órája
    63 700 000 Ft
  • Eladó 38 m2-es téglalakás Győr, Belváros közeli
    Győr, Belváros közeli
    Győr - Nádorvárosban új építésű társasházban lakások vásárolhatók egy 5 építési ütemből álló beruházásból. Az új építésű lakások mérete :31nm-107nm, melyek emelt szintű fűtéskész készültségben kerülnek átadásra várhatóan 2023.májusában. Mindegyik ing...
    • Eladó ház, Lakás - Győr
    1 napja, 18 órája
    35 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5082846
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 229
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Elegáns luxus ingatlan Ménfőcsanakon rendkívüli kedvezménnyel
A 229 m2-es, kétszintes épület egy enyhén lejtős, 1200 m2-es telekre épült 2019-ben.
Az ingatlant tulajdonosai saját célra építették prémium minőségű anyagokból, kiváló kivitelezői minőségben. A letisztult stílusú, modern otthon kialakítása belsőépítész tervei alapján valósult meg.
A telek északnyugat-délkeleti tájolású, de a körültekintő tervezésnek köszönhetően valamennyi szoba ablaka úgy van tájolva, hogy legyen a napnak olyan időszaka, amikor besüt a nap.

Földszint helyiségei: Lakótér 138,25 m2+ 45,9 m2 garázs+38,06 m2 terasz
41,45 m2-es nappali fedett 38 m2-es terasszal, impozáns lépcső az emeletre, konyha étkezővel, hálószoba saját fürdőszobával, szauna helyiségnek fenntartott helyiség, amiből igény szerint hálószoba vagy dolgozó is kialakítható, közlekedő, WC, tároló, háztartási helyiség. A közlekedőn keresztül elérhető a házzal egybeépített 46 m2-es dupla garázs is.
Emelet:Lakótér 90,69 m[------],39 m2 erkély: 3 hálószoba saját fürdőszobákkal és saját gardróbokkal, közlekedő. Minden szobához saját terasz is tartozik, amelyből 2 fedett.

Műszaki jellemzők:
- főfalak 38 cm Porotherm N+F vázkerámia klímatégla, a garázsnál 30 cm vastag Porotherm blokkból készültek
- válaszfalak10 szélességű Porotherm válaszfallap
- homlokzaton 15 cm grafitos Baumit Star EPS hőszigetelő rendszer. Az épület homlokzatán kivételesen hatékony termikus burkot sikerült létrehozni, amely rendkívül gazdaságos üzemetetést tud biztosítani
- ingatlan födémszerkezetei – közbenső, és zárófödém - monolit vasbetonból készültek, Schöck szigeteléssel.
- aljzatban 12 cm-es grafitos, lépésálló szigetelés
- Az emeleti födémre zajszigetelés céljából 5 cm vastag lépésálló kőzetgyapot szigetelést tettek, a zárófödémre 50 cm Rockwoll Multirock ásványgyapot került.
- Tetőfedés Creaton Kapstadt beton cserép
- Gealan, 3 rétegű, antracit színű, hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók. Minden ajtó és ablak rendelkezik gyári redőnnyel, szúnyoghálóval és zsaluziával. Gondozásmentes modern belső ajtók
- A nappaliban exkluzív Pienne Valentinó kőburkolatot tettek le
- A földszinti vendégszobában, az emeleti szobákban a és gardróbokban laminált parketta, a ház többi helyiségében kerámia burkolat került beépítésre.
- a külső dizájn kialakítása a homlokzaton speciális Travertin tömített, fényes mészkő burkolatokkal került kialakításra.
A fürdőszobákban a mennyezetig az olasz Fap Ceramiche modern csempéivel burkolták a falakat.
- 3 fázisú villamos energia – 3*25 A
- A családi ház fűtését hagyományos és alternatív fűtési lehetőségeket is biztosítva oldották meg. A háztartási helyiségben lévő Vaillant gázkazán az ingatlan fűtésének az egyik kulcsa, de vele egyenértékű az épületgépészeti helyiségben található vegyes tüzelésű kazán is.
- A megújuló energiaforrások hasznosítására az ingatlan tetején 12 db napkollektort helyeztek el. Az ezek által megtermelt meleg víz egy 2 000 literes puffertartályba kerül, ahonnan igény szerint jut tovább vagy a fűtési rendszerbe vagy a meleg víz ellátás céljára.
Ezt a komplex rendszer a Vaillant szakértői alkották meg. A napkollektorok által termelt meleg vízből valósul meg a medence fűtése is.
- A ház minden helyiségben padlófűtés van, így a napkollektor által előállított meleg vízzel jelentős mértékben rá lehet segíteni a fűtésre.
- klímaelőkészítés az alsó és az emeleti szinten is
- hatalmas üvegfelületek, melyek által az egész lakás napfényben úszik
- a terasz mellett került kialakításra egy 9,5*4,5 m-es, sós vizű fürdőmedence, amely szükség esetén fűthető, és extra szolgáltatásként nyakzuhany is a fürdőzők rendelkezésre áll.

Szeretne egy exkluzív, színvonalas, modern otthont családjának? Ezt mindenképp látni kell! Nézzük meg együtt egy előre egyeztetett időpontban!
A költözés és a fizetési ütemezés rugalmasan egyeztethető.

Várom hívását, akár hétvégén is!

Hivatkozási szám: 69969

Elhelyezkedés
Győr

Ménfőcsanak

 
Elhelyezkedés
Győr

Ménfőcsanak