Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ipari, Hegyháthodász

Hegyháthodász
9 hónapja, 3 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 164 m2-es ipari ingatlan Hegyháthodász
    Hegyháthodász
    ÜZLETI LEHETŐSÉG!ŐRSÉGI PÁLINKA mint BRAND, PÁLINKAFŐZDE és PALACKOZÓ üzem, 7498 nm területtel eladó!Hegyháthodász az Őrség szélén, Vas és Zala megye határán fekvő, csodálatos táji környezetben fekvő, kedves kis falu. Megközelíthető a 76-os számú főú...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Hegyháthodász
    5 hónapja, 1 hete
    55 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10491253
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 164
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Remek üzleti lehetőség!
ŐRSÉGI PÁLINKA mint BRAND, PÁLINKAFŐZDE és PALACKOZÓ üzem, 7498 nm területtel eladó!
Hegyháthodász az Őrség szélén, Vas és Zala megye határán fekvő, csodálatos táji környezetben fekvő, kedves kis falu. Megközelíthető a Körmendet és Zalaegerszeget összekötő 76-os számú főútról.
50 éve működik itt a vadregényes környezetben, dimbes-dombos vidéken, egy völgy ölén a „Hodászi Pálinkafőzde” Jelenlegi tulajdonosa 15 éve üzemelteti. Hagyományos, magyar, kétutas-rendszeren készül a minőségi, kisüsti pálinka. Ezeknek az üstöknek köszönhető az a kicsit rusztikusabb, de teltebb, aromákban, zamatokban gazdagabb ízvilág, amely határozott különbséget mutat a manapság egyre jobban terjedő német típusú, oszlopos rendszeren készített párlatoktól. Finom, aromás gyümölcsillat, óriási rézüstök, fokmérők, tekergőző csövek, a fatüzelésű kemence kellemes melege fogadja a hodászi pálinkafőzdébe belépő látogatót. A bérfőzés mellett 2007-től a kereskedelmi pálinkafőzés a fő profil, azaz saját gyűjtésű cefréből készül a pálinka, amit itt helyben palackoznak és forgalmaznak. A pálinkafőzde autóval jól megközelíthető helyen található, aszfaltozott udvarral rendelkezik, fatároló, konténer és gyümölcsfeldolgozó melléképületekkel az udvaron. A kereskedelmi pálinkafőzést kiszolgáló „üzemegységek: a palackozó, a göngyölegraktár, kóstolóhelyiség, pálinkaérlelő, palackmosó, tárolóhelyiségek,( + konyha, zuhanyzó, wc) mindez tájba illő, a térség építészeti hagyományait követő épületben létesült, egy családi ház teljes átalakítása után, a NÉBIH elvárásainak megfelelő módon.
Az Őrségi Pálinkák kizárólag a legmegfelelőbb minőségű, különös gondossággal kezelt, magyar gyümölcsök 100%-os párlatai. A pálinkák alkoholfokát hosszas kóstolgatás után, egyedileg határozzák meg a legmegfelelőbb, leggyümölcsösebb íz elérése érdekében. Nemrég az 1. számú főzőüst cseréje megtörtént, az üst 270 literes, duplafalú, olaj feltöltésű, ezáltal hatékonyabb. Igény esetén a jelenleg működtető céggel együtt is eladó. Az eladással együtt 1 év szakmai támogatást is vállal az eladó, a zökkenőmentes tulajdonosváltás miatt. Az üzemhez közel 2 hektár szántó/rét is tartozik, ami opcióként külön megvásárolható.További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt! És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: IP[------]-MA

Elhelyezkedés
Hegyháthodász

 
Elhelyezkedés
Hegyháthodász