Ezt a hirdetést archiválták.

Zártkerti lakóingatlan eladó!

Héreg 2832 Héreg
2 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6412897
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Lakáscsere
  • Alapterület (m²): 65
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladásra vagy cserére kínálok Komárom-Esztergom megyében, a Gerecse hegység lábánál, Héregen egy 65nm alapterületű zártkerti lakóingatlant tégla építésű ingatlant, melyhez kb 400nm-es telek tartozik
. A villany-, és vízvezetékek cseréje megtörtént, a nyílászárók egy részét is műanyagra cserélték.
A lakórészbe lépve a beépített erkély (előszoba) fogad bennünket, innen nyílik a konyha, ahonnan egy tágas szobába érkezünk. Egy másik szoba közelíthető meg innen, melyből a fürdőszoba és WC nyílik. A tágasabb szobából indul a tetőtérbe vezető lépcső. A beépített tetőtér egy nagy szobából és erkélyből áll. Ez teljes mértékben üveggyapottal van szigetelve.
Az otthon melegét fatüzelésű kandalló biztosítja minden helyiség számára. A telken van vezetékes víz és villany (éjszakai áram is), a meleg vízről villanybojler gondoskodik. A csatorna hálózat egyenlőre nincs még kiépítve, az udvarban beton emésztő van.
Az internet hálózatot már elérhető a dűlőben amely be is van vezetve A rezsi nagyon kedvező, havi szinten kevesebb, mint 10.000, - Ft.
A telek első felében hangulatos kis udvar van, mely kiváló a pihenésre, de akár kisebb összejövetelekhez is alkalma. A hátsó udvarban állattartásra, tárolásra alkalmas gazdasági épület helyezkedik el. Csodálatos a kilátás a környező dombokra.A ház mellett egy -pince + présházzal /30m3-es// és egy kocsibeálló található--a telek mérete300m3--ide ib be van vezetve a víz és a villany.
Az ingatlan kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének távol a község zajától, a természet közelében, mégis jól megközelíthető helyen élni, vagy hétvégenként a városból erre a csendes, csodálatos, festői panorámával megáldott helyre menekülni.
Tatabányai vagy Tata-- ///komárom-esztergom megyei//// lakás csere érdekelne!!!!-1 vagy másfél szobásra.
Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, és egyéb részletekre kíváncsi, vagy megtekintené az ingatlant, kérem hívjon a hét bármely napján.Képeket kérésre küldök.
A ház ára 15 millió-ha valaki meg veszi! csak kézpénzes vevők jelentkezését várom !!!önkormányzati lakás nem érdekel!!!!
A hirdető magánszemély!!!!!!

Elhelyezkedés
Héreg

2832
Héreg

 
Elhelyezkedés
Héreg

2832
Héreg