Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Alumíniumipari hőkezelő kemencék

Hunyadfalva 2525 Braesti
5 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4595942
  • Kategória: Közösség
  • Alkategória: Események
Leírás
Az alumíniumipar számára kifejlesztett kemencéknél a folyamatot meghatározó konvektív hőátadást és hőmérséklet-egyenletességet a beépített nagysebességű égők, keringtető ventilátorok biztosítják.

Gáztüzelésű megeresztő kemencéknél előnyösen alkalmazhatók a által kifejlesztett indirekt sugárzó elemek. Segítségükkel nagytömegű levegő vagy védőgázáram melegíthető fel alacsony energiafelhasználás mellett.

A villamos ellenállásfűtésű hőkezelő kemencéknél tipizált fűtőegységek kerülnek alkalmazásra. A boltozatba épített keringtető ventilátor és a megfelelően kialakított áramlási mező 1%-on belüli hőmérséklet-egyenletességet eredményez a munkatérben.

A hőkezelési technológia követelményeinek pontos teljesítését a kemencék mikroszámítógépes fűtésszabályozása segíti elő.

A korszerűség követelményeinek megfelelően a kemencék fontos része a betét mozgatását biztosító mechanizmus (kocsi, emelőgép, stb.) is. A kemencék rugalmas üzemmenetét szálkerámiai szigetelő anyagok teszik lehetővé.

W W W U T E R N A Com

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hunyadfalva

2525
Braesti

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hunyadfalva

2525
Braesti