Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Jászárokszállás 20.900.000 Ft

Jászárokszállás
3 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Jászárokszállás 9.900.000 Ft, Tavasz
    Jászárokszállás, Tavasz
    Jászárokszállás egy barátságos kisváros, Jászberénytől és Gyöngyöstől is mindössze 15-20 perc, illetve az M3-as autópálya felhajtójától is mindössze 15 perc autóútra, Budapest is alig több, mint egy egyetlen óra alatt elérhető. Az alig 8000 fős lakos...
    • Eladó ház, Lakás - Jászárokszállás
    1 éve, 2 hónapja
    9 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5768297
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 155
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kizárólag irodánk kínálatában!

Jászárokszálláson, a központhoz közel 960 m2-es telken,155 m2-es, 3 szobás, nagy nappalival és konyhával tervezett, jelenleg felújítás alatt álló családi ház eladó.

Az épület teljesen körbe van szigetelve, új tetővel és csatornával rendelkezik, illetve a tetőtér is beépíthető, ahol vannak tetőablakok is felszerelve.

Az ingatlanban jelenleg a villamos és víz vezeték, illetve csatornázás kiépítései megtalálhatók. A gázcsonk a telken van, a padlófűtés beépítésre került a teljes ingatlanban végig, illetve még a teraszon is. Nyomáspróba megvolt, de rá kell még kötni a gázra, illetve szükséges lesz egy gázkazán kiépítése a melléképületben. Ezen felül a vízteres kandalló helye is elkészült, ide már csak a kandallót kell betennie az új tulajnak. Minden belső víz és villanyvezeték ki lett cserélve, illetve a belső ajtók új fa nyílászárót kaptak, az ablakok pedig szintén fából készült, új, dupla üveges hőszigetelt verzióra lettek cserélve. A szobákban a gipszkartonozás jelenleg folyamatban van, illetve ezek még burkolásra, festésre várnak, melyek típusát, színeit már az új tulajdonos ízlésére bízzuk. A fürdőszoba és WC helységekben szintén a becsövezésig jutottak el, ezek még befejezésre várnak. Az irányár a jelenlegi állapotra értendő a fényképek alapján.

Összességében egy szép, napfényes, tágas családi ház hozható ki belőle akár 3-4 fős család számára tervezve is.

Vevők számára DÍJTALAN CSOK, Babaváró és Lakáshitel illetve személyi kölcsön ügyintézése 9 nagy bank ajánlatai alapján.

Ezúton is felhívjuk a tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítői díját a vételár nem tartalmazza, további információért hívja kollégáinkat a hét bármely napján, vagy keresse fel honlapunkat!

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Jászárokszállás

 
Elhelyezkedés
Jászárokszállás