Ezt a hirdetést archiválták.

ROTO 450s Rescue - műanyag motorcsónak piros

Kápolnásnyék
6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9539239
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Csónak, Hajó
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
GYORS, KOMPAKT
ÉS TÖBBOLDALÚAN FELHASZNÁLHATÓ
Az egyedi gyártási folyamatnak, valamint a design- nak köszönhetően a ROTO 450s -t könnyen lehet kezelni, robosztus, stabil és megbízható és ennek eredményeként biztonságot nyújt a felhasználóknak.
A ROTO450s egyik elönye, hogy egy darabból háromrétegü rotációs öntési technológiával készül . Ez a technológia egy rendkívül stabil merev hajótestet eredményez annak ellenére, hogy a hajótest könnyű és nagy a térfogata.
A ROTO 450 s alapverziójának egy ülőpadja van amiben az üzemanyag tartály és a zárható tároló doboz található. A tulajdonosok rendelhetnek mégegy tároló dobozt, un rozsdamentes fém T Top elemet valamint középkonzolt szélvédővel is.
A ROTO 450s-t a Szlovéniában található ROTO nevű vezető európai gyártócég gyártja, aki több mint 45 éves rotációs öntési tapasztalattal rendelkezik és globális disztribuciós hálózata van.
Pihenésre tervezték a vízen



A ROTO 450s RESCUE modeljét kifejezetten arra tervezték, hogy segítsen egy bajbajutott hajón, illetve segítsen kimenteni a túlélőket az utasokat és a legénységet. Piros alapszíne ideális arra, hogy vészhelyzet esetén könnyen észrevegyék.
A ROTO 450s RESCUE változat tartalmaz egy hátsó zárható padot az üzemanyagtartályhoz és a tárolóhoz, egy másik első padot tárolódobozzal, középkonzolt szélvédővel és kormánykerékkel, rozsdamentes acél kapaszkodókat, rozsdamentes acéllemezt a motortérben és egy vízálló rétegelt lemezt a motortartóhoz.
A kiegészítők széles választéka, például kárpitok, hátsó rozsdamentes A váz navigációs lámpával,  hátsó kárpit párnákkal.

Elhelyezkedés
Kápolnásnyék

 
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék