Ajánlott forró csokoládé italgéphez. A forró csokoládé elérve üzemi hőmérsékletét krémessé -sűrűvé válik.
További ízesítése szirupokkal ajánlott.
A forró csoki por felhasználása:
1 kg forró csoki port 5 liter hideg tejben egyenletesen elkeverni, majd a csokoládé gépbe önteni.
Házi felhasználás esetén:
20 g ( kb 1 púpozott evőkanál ) forró csoki italport 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd felgőzöljük. Aki nem tudja gőzölni, mikróban is melegítheti, de közben többször keverje meg.
Cukormentes karamell szirup Az IL DOGE kiváló minőségű, tökéletes ízhatású szirupok már cukormentes változatban is elérhetők. A cukormentes karamell szirup hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerekkel készült. Tökéletes alapanyag meleg italok ( kávé, t...
Rózsaszín szív alakú formacukor Lepd meg kedvesed! Édesítsd meg a kávézást szív alakú formacukorral. Nincs is szebb vallomás, mint egy szív alakú formacukor a reggeli kávé mellé. Manufakturális eljárással készült kézműves termék. A tasak 20 db szív ...
Elvarázsolt Erdő- erdei gyümölcs szálas tea Málna, áfonya, karkadé virágokon alapuló ízletes szálas teakeverék. Flavonoidokban gazdag infúzió. 50 g Erdei gyümölcs szálas tea elkészítése: 100C fokos vízben 8 perc áztatás....
Édes Szerelem- Gránátalma-goji-acai-szálas tea Ez a különleges tea egy igazi édesség. A Gránátalma, Goji és Acai bogyók összetevői olyan antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni az egészséget. Az Édes Szerelem-tea különleges íze és i...