Ezt a hirdetést archiválták.

Kaposvár belvárosában kiadó utcafronti üzlethelyiség!, Belváros

Kaposvár Belváros
4 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kiadó - Üzlethelyiség - Honvéd utca
    Kaposvár, Honvéd utca
    Kaposvár belvárosában, a Honvéd utca elején kínálunk 2024. január 1.-től bérleti hasznosításra egy 32 m2 alapterületű, üzleti, vagy irodai hasznosításra egyaránt alkalmas ingatlant. A földszinti, utcafronti ingatlan kiváló állapotú, önálló fűtéssel r...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Kaposvár
    2 hónapja, 3 hete
    120 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4730208
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 30
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ABC ingatlan iroda kiadásra kínálja irodáját Kaposváron a Honvéd utcában. Az ingatlan kívül-belül kulturált állapotú, a környék kifejezetten biztonságosnak mondható. Kirakata hővédő fóliával ellátott, mely bőven ad helyet reklámfelületre. Az üzlethelyiség utcafronti, így autós és gyalogos forgalommal egyaránt ellátott központi helyen található, akár azonnal birtokba vehető. Földszinti és alagsori kialakítása alkalmas valamennyi vállalkozás telephelyének. A hasznos alapterület 18+12 nm, méretéből adódóan a rezsi kifejezetten alacsony. Fűtését kombi gázkazán biztosítja, a nyári meleg klímával enyhíthető. A biztosánsogos védelemről riasztó gondoskodik. Az iroda környékén 50 méteren belül ügyfelek részére igyenes parkolás biztosítható. Minimum 1 éves kiadással tervezhető, szerződéskötéskor 2 havi kauciót és az első havi bérleti díjat fizetni kell, a rezsi szintén havonta utólagos elszámolással fizetendő! A feltüntetett bérleti díj nettó, azaz az ÁFA-t nem tartalmazza!
 

Amennyiben Kaposváron gondolkodik vállalkozást indítani vagy meglévőt bővíteni, akkor ezt az üzlethelyiséget bátran ajánlom.
 

Bővebb információkért keressen bizalommal!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Kaposvár

Belváros

 
Elhelyezkedés
Kaposvár

Belváros