Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 90 nm-es Új építésű Családi ház Kecskemét Vacsihegy

65 900 000 Ft
Kecskemét Vacsihegy
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4899014
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 90
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
HŐSZIVATTYÚS, élhető és energiatakarékos házat Kecskemét Vacsiközben


Olyan otthonra vágyik ahol nem kell rettegnie a fűtés- és villany számláktól? Megtalálta!

Energiatakarékos otthonainkat azoknak szánjuk, akik nem szeretnének a tél csapdájába esni! Felelős gondolkodással megoldhatja azt a problémát amelytől most a legtöbben rettegnek! Dőljön hátra és bízza ránk magát, s legyen rá büszke, hogy Ön is a Dream-Home-ot választotta, s ezzel megoldotta a családi rezsi problémát!


Kecskemét Vacsi köz legújabb lakóparki övezetében kínálunk eladásra 500 nm telken egy nettó 90 nm-es, nappali + 3 hálószobás modern családi házat.

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! - CSOK 10+15 Millió Ft illetve BABAVÁRÓ és kedvező hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Ez a modern otthon boldogságot hozhat családjának a mindennapokba! Kecskemét biztonságos lakóparki övezete nyugalmat kínál a beköltöző szülőknek/leendő szülőknek, hiszen a környezeti adottságok miatt szabadon engedhetik gyermeküket, hogy más családok gyermekeivel együtt játsszanak a szabadban!

Természetesen a család férfi tagjaira is gondoltunk e modern otthon megálmodásánál, hiszen a nagy garázs és a minimális fenntartási költségek biztosan elvarázsolják őket!

A ház elosztása kiváló, amerikai konyha, egy kis kamra, 3 hálószoba, egy fürdőszoba wc-vel és egy külön nyíló toalett is található a lakótérben.

A nappali és a konyha a ház remek fekvése miatt rendkívül világos, s a nappaliban egy modern kis kandalló is gondoskodik a téli esték hangulatáról. Ajánlom családoknak vagy vállalkozásoknak egyaránt! Ez egy új építésű ingatlan, mely 2023-as átadással az Öné lehet! Hívjon a részletekért!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t, kedvező hitelt igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Irodai azonosító: (KMUG1026)
Lévay Gergely
projekt manager

Hivatkozási szám: 2870_1045

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Vacsihegy


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Vacsihegy