Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 66 nm-es Újépítésű Családi ház Kecskemét

Kecskemét
2 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Kecskemét
    Kecskemét, Matkó tanya
    Szuper lehetőség Matkókpusztán! Eladóvá vált egy belül gyönyörűen felújjított 200 m2-es tanya Matkópusztán 6750 m2-es telken! A Matkó központjától mindössze egy kilóméterre, csodás akácerdős környezetben fekvő ingatlan magas színvonalon fel lett újít...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja
    36 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Kecskemét
    Kecskemét
    Kecskemét belvárosába költözne fiatalabb építésű társasházba?Kis lakást keres alacsony rezsivel?Akkor Önnek ajánlom Kecskemét belvárosának közkedvelt utcájában ezt a nettó 44 nm-es, fiatalos és otthonos kis lakást!Az ingatlan főbb jellemzői:- 2008-ba...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja
    39 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Kecskemét
    Kecskemét
    Kecskemét Hunyadivárosának kiváló helyén eladó egy 2 szoba + nappalis felújított, ERKÉLYES lakás!Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át az idei évben! Az elosztását is átalakítva tágas terek lettek kialakítva, nagy 24 nm-es amerikai konyha-nappa...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja
    33 990 000 Ft
  • Kecskeméten a Március 15. utcában eladó egy 3. emeleti, 2 szobás, klimatizált, szép állapotú lakás!
    Kecskemét, Széchenyiváros
    Kecskeméten a Március 15. utcában eladó egy hőszigetelt társasházban lévő, 3. emeleti, 53 nm-es, 2 szobás, klimatizált, cserélt nyílászárós, szép állapotú lakás! Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető! Bővebb tájékoztatásért valamint megtekint...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 3 órája
    27 300 000 Ft
  • Eladó ház, Kecskemét újépítésű családi ház
    Kecskemét
    10 év szakmai tapasztalattal, közel 500 befejezett házzal, korszerű műszaki tartalommal rendelkező tervekkel kínálunk eladásra ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi házakat 80-116 nm-ig, 42 400 000 ft-tól 81 200 000 Ft-ig! Műszaki felszereltség: - 90x40-es vasalt sával...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 19 órája
    64 290 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5761739
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 66
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Átgondolt, gazdaságos, napelemes 66 nm-es ház a Borbolya Lakóparkban eladó!

Remek ár – remek otthon! Az egyszerű de nagyszerű Dream-Home “Eco Mini” 66,12 nm-es, gazdaságos, modern ház 728 nm telken várja első tulajdonosát!
Az átgondolt tervezés gazdaságos fenntarthatóságot és igazi kényelmet biztosít mindenki számára. A ház időtlen formájának köszönhetően bármely térbe remekül illeszkedik. Praktikus elrendezésű tér biztosítja a hálószobák intimitását, s a 20 nm-es vörösfenyő terasz igazi kikapcsolódást nyújt a természet kedvelőinek. Tökéletes választás mindenki számára, akik egyszerűségre, funkcionalitásra s ízlésességre vágynak.

A nappali + 2 hálós otthonhoz egy a 2021-es energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A lakók kényelmét szolgálja egy nagyobb méretű gardrób is, mely igény esetén szobává alakítható!

A házat Kecskemét egyik legújabb, igen kedvelt lakóparkjába, a Borbolya Lakóparkba álmodtuk meg, mely Katonatelepen található. Remek infrastruktúra, jó óvoda, iskola, sportpálya található a közelben, s a belvárosból busszal könnyen megközelíthető. A lakóparkban közel 100 lakóegység kerül kialakításra, egy csodás, fákkal övezett területen.

A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-3 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak!

Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2021-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Ház mérete:bruttó 66,12 nm

+ 20 nm fedetlen vörösfenyő terasz

Szobák száma: Nappali + 2 háló

Telek: 728 nm

(Irodai azonosító: KMUG[------])

Hivatkozási szám: 2870_1215

Elhelyezkedés
Kecskemét

 
Elhelyezkedés
Kecskemét