Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 80 nm-es Családi ház Kecskemét Katonatelep

49 300 000 Ft
Kecskemét Katonatelep
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5453126
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 80
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kecskeméten 80 nm-es családi ház 50 M Ft alatt eladó

Költözzön Ön is az Irsai Lakóparkba!

A Dream-Home Irsai Lakópark egy már szépen kiépült, új házakkal beépített területen található, így megspórolja azt a néhány évet amellyel egy új lakópark kialakításakor számolni kell.
Házaink olyan Zöld Otthonok, melyeket úgy terveztük, hogy minimális rezsi költségből fenntarthatóak legyenek, napelemmel és igény esetén hőszivattyúval is ellátjuk. Élvezze a kialakult környezet előnyeit, kösse le új házát még ma!

Kecskemét kertvárosában, új házak környezetében, nappali + 2 szobás, bruttó 93 nm-es családi ház 50 M Ft alatt eladó!

Hihetetlen jó áron, ámbár nem sokáig, Kecskemét kedvelt kertvárosi övezetében, új házak között eladó ez a 80 nm-es energiatakarékos családi otthon melyet most még 50 M Ft alatt kínálunk megvé-telre! Siessen mert az ajánlat már csak pár napig érvényes!!!

Ezt a szuper modern otthont úgy álmodtuk meg, hogy minden fiatalos stílusjegyet belesűrítettünk! A nappali egybe nyitható a 15 nm-es terasszal, mely rendkívül világossá és kellemessé teszi a min-dennapokat, s remek party hanugulatot biztosít egy-egy vendéglátásnál. A hálószobák elszeparáltak, megőrizve a lakók intimitását a látogatók elől. Praktikumként kiemelhető, hogy az illemhelyiség kü-lön nyílik a fürdőszobától, ezt a legtöbb vásárlónk pozitívként említi. Ha egy igazán fiatalos ingat-lant keresett, most megtalálta!

A házat ajánljuk első ingatlan vásárlóknak, fiataloknak, vagy bárkinek aki szereti a fiatalos stílusje-gyeket!

Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné le-het??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a nap-elemeket melyek a 2022-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!
Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!
Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Ház mérete: bruttó 93 nm
+ 6 nm fedett terasz
+ 15 nm fedetlen terasz
Szobák száma: Nappali + 2 háló
Telek: 488 nm

(KMUM1061)

Szabó Mihály Zsolt
projekt menedzser



Hivatkozási szám: 2870_1179

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Mihály

  • +367070-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Katonatelep


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 80 nm-es Egyéb ház Kecskemét Katonatelep
    Kecskemét, Katonatelep
    80nm-es igényes családi ház Katonatelepen eladó Kecskemét kedvelt kertvárosában, új házak környezetében, Öné lehet most ez a nappali + 3 szobás, 80 hasznos nm-es fedett teraszos családi ház 1559 nm-es telekrésszel. A kiváló elrendezésnek köszönhetően...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 éve, 3 hónapja
    44 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Mihály

  • +367070-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Katonatelep