Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 85 nm-es Új építésű Családi ház Kecskemét Katonatelep

52 200 000 Ft
Kecskemét Katonatelep
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5757683
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 85
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Átgondolt, gazdaságos, napelemes 98 nm-es ház eladó!


A letisztult Dream-Home “Eco Plus” 98,63 nm-es, gazdaságos, modern és nagyon kényelmes ház 854 nm telken várja első tulajdonosát!



Az átgondolt tervezés gazdaságos fenntarthatóságot és igazi kényelmet biztosít mindenki számára. A ház időtlen formájának köszönhetően bármely térbe remekül illeszkedik. A praktikus elrendezésű tereket egy fedett terasz köti harmonikusan össze a kerttel. Tökéletes választás mindenki számára, akik egyszerűségre, funkcionalitásra s ízlésességre vágynak.



A ház bruttó 98,63 nm melyhez egy 4 nm-es fedett-és egy 12 nm-es fedetlen terasz is tartozik. A nappali + 3 hálós otthonhoz egy a 2022-es energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A lakók kényelmét szolgálja egy nagyobb méretű gardrób is, mely igény esetén szobává alakítható!

A házat Kecskemét egyik legújabb, igen kedvelt utcájába, Katonatelepen található. Remek infrastruktúra, jó óvoda, iskola, sportpálya található a közelben, s a belvárosból busszal könnyen megközelíthető.



A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-3 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak!



Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2021-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!



Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!



Ház mérete:bruttó 98,63 nm

+ 4 nm fedett és 12 nm fedetlen terasz

Szobák száma: Nappali + 3 háló (igény esetén nappali + 4 halóvá alakítható!)

Telek: 854 nm



(Irodai azonosító: KMUG1096)

Hivatkozási szám: 2870_1213

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Katonatelep


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 85 nm-es Új építésű Családi ház Kecskemét Katonatelep
    Kecskemét, Katonatelep
    Kulcsrakész, energiatakarékos, napelemes 85m2 tégla ház, 500m2 telekkel  Családi házról álmodik? Nálunk az álmok valóra válnak! Katonatelepen: Kulcsrakész, energiatakarékos, napelemes, 85m2 ház, 500m2 telekkel. Ügyintézésben, kivitelezésben végig s...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 éve, 2 hónapja
    56 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Katonatelep