Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 92 nm-es Új építésű Családi ház Kecskemét Irsai Olivér utca

53 300 000 Ft
Kecskemét Irsai Olivér utca
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5757684
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 92
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Költözzön Ön is az Irsai Lakóparkba!



A Dream-Home Irsai Lakópark egy már szépen kiépült, új házakkal beépített területen található, így megspórolja azt a néhány évet amellyel egy új lakópark kialakításakor számolni kell. Házaink olyan Zöld Otthonok, melyeket úgy terveztük, hogy minimális rezsi költségből fenntarthatóak legyenek, napelemmel és igény esetén hőszivattyúval is ellátjuk. Élvezze a kialakult környezet előnyeit, kösse le új házát még ma!


Modern CSOK képes 106 nm-es ház eladó!


A Dream-Home “Energo Plus” 106,8 nm-es, gazdaságos, modern, 3 gyerekes CSOK-ra alkalmas ház 600 nm telken várja első tulajdonosát!



Ez egy szuper energiatakarékos ház, amely lakóinak funkcionális kényelmet biztosít. A kocka forma divatos fa részletekkel megspékelve melegebbé teszik a külső megjelenést, hangulatos varázst adva neki. Az ergonómia elve szerint, a mindennapi kényelemmel párhuzamosan tervezett belső tér a legigényesebb vásárlók elvárásainak is képes megfelelni.

A ház bruttó 106,8 nm melyhez egy 15 nm-es fedetlen terasz is tartozik.

A nappali + 3 hálós otthonhoz egy a 2022-es energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában!

A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak!


KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – 3 gyerekes CSOK 10+15 Millió Ft + 10 Millió Ft BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2022-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!



Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!


Használja ki Ön is a CSOK és a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!


Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!


Ház mérete:bruttó 106,8 nm

+ 15 nm fedetlen terasz

Szobák száma: Nappali + 3 háló

Telek: 600 nm

(Irodai azonosító: KMUG1097)

Hivatkozási szám: 2870_1214

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Irsai Olivér utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Kecskemét
    Kecskemét
    Kecskeméten a Műkertvárosban eladó egy kertkapcsolatos GARÁZSOS, 36 m2-es FÖLDSZINTES lakás. Társasházi lakásra jellemzően a régi nyiltott előtér beépítésével a lakás hasznos alapterülete 42 m2-re nőtt. Az egy emeletes társasház téglából épült, SZIGE...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 3 órája
    21 800 000 Ft
  • Kecskemét - ÚJABB ÉPÍTÉSŰ, NAPPALI + 2 SZOBÁS, SZIGETELT CSALÁDI HÁZ
    Kecskemét
    ÚJABB ÉPÍTÉSŰ, NAPPALI + 2 SZOBÁS TIPP-TOPP HÁZ! Eladó Kecskeméten a Tündérfürt utca közelében 2012-es, téglaépítésű, 77 m2-es gazdasági épület fedett autóbeállóval és tárolásra alkalmas épülettel. Az 1620 m2-es, részben parkosított, körbekerített te...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 4 órája
    36 500 000 Ft
  • Kecskeméten Villanyegyedben, 90m2-es, 3szobás, erkélyes, lakás, garázzsal, tárolóval eladó!
    Kecskemét, Villanegyed
    Kecskeméten Villanyegyedben, 6 lakásos társasházban, mfszt-i, téglaépítésű, cirkófűtéses, 90m2-es, 3szobás, jó elosztású, erkélyes, cserélt nyílászárós, tágas, világos lakás, saját 9m2-es pince tárolóval és 14m2-es garázzsal együtt eladó. Az ingatlan...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 5 órája
    57 256 149 Ft
  • Eladó ház, Kecskemét
    Kecskemét
    Eladásra kínálunk egy napelemmel felszerelt, prémium műszaki tartalommal rendelkező, 109 m2-es családi házat Kecskemét Katonatelep új-építésű részén gyönyörű környezetben, fenyves erdő közelében!A telek mérete 849 m2, az ár pedig a TELEKKEL és KÖZMŰV...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 5 órája
    81 500 000 Ft
  • Eladó ház, Kecskemét
    Kecskemét
    Minden porcikájában LUXUS ház ELADÓ Kecskemét legnívósabb lakóparkjában! 2010-ben mór stílusban épített luxus ház minden elemében a legmagasabb színvonalon kivitelezve, 850 m2-es beltérrel, gyönyörű parkosított udvarral, 2023-ban felújított gépészett...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 6 órája
    980 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lévay Gergely

  • +367031-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Irsai Olivér utca