Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Kerepes

Kerepes
3 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5260814
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 152
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kerepes Szilasligeten eladó egy 152,5 nm-es, 3+3 szobás, tetőteres, 1977-ben épült, akár két generáció számára is élhető családi ház.
Az ingatlan rendkívül jó lokációjának köszönhetően Szilasliget, vagy Kerepes központja is perceken belül elérhető akár busszal, akár gépkocsival.
Rendkívül tágas, világos helyiségek jellemzik a lakóépület földszintjét. Két nagyszoba, két félszoba, konyha, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, külön WC, kamra, lépcsőház helyiségek kerültek kialakításra 106,5 nm nettó alapterületen. A földszinti életteret még egy 9,9 nm-es, fedett első terasz teszi teljessé.
A lépcsőházba az udvar felől is beléphetünk, amely által egy teljesen elszeparált tetőtéri lakásba jutunk. A tetőtérben egy szoba, egy félszoba, konyha, előszoba, zuhanyzó/WC, közlekedő helyiségek kerültek kialakításra 46 nm nettó alapterületen, melyet egy loggia tesz teljessé. A tetőtér jelenleg szerkezetkész, a vezetékek beépítésre kerültek, de a szerelvényezés, burkolás még hátra van.
A házhoz közvetlenül épült melléképületben pince, alsó-konyha, kazánház és tárolók kerültek kialakításra. A szuterén szinten elhelyezkedő pince a ház hátsó frontján egészen a fürdőszoba alá benyúlik, két helyiségből áll. Az alsó-konyha rendkívül praktikus kerti partik során. A kazánházban egy vegyes-tüzelésű és egy gázkazán szolgálja ki a fűtési rendszert, a hőleadás öntöttvas radiátorokkal történik.
A használati melegvizet a fürdőszobában egy 120 literes villanybojler, a konyhában a mosogató fölött egy átfolyó rendszerű vízmelegítő adja.
A melléképület mögötti gépkocsibejárón egy 3 x 6 méteres önálló garázsba jutunk.
A házhoz tartozó kertrészben a család számára szükséges alapvető zöldség, gyümölcsfélék megtermelhetők.
Ha a hirdetésem felkeltette érdeklődését és további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal.
Referenciaszám: M[------] Ft
Érd.: Tóthné Pintér Csilla
[------]

Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Kerepes

 
Elhelyezkedés
Kerepes