Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

BabyLion Prémium Etető párna - Rózsaszín nagy csillagok

6 990 Ft
Kiskőrös Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
4 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7020929
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Kismamaruházat
Leírás
Kényelmes, luxus , kényelmes etetőpárna nélkülözhetetlen vásárlás mind a terhesség előtti, mind utáni időszakban. Szoptatós párna - terhesség és tápláló párna - segíti a nyomáspontok enyhítését, - háttámlát kínál terhesség alatt, - támogatást és kényelmet nyújt szoptatás alatt, - a baba pihenőhelye feküdt és pihenjen, - 100% pamutból készül. Az etetés párnák nélkülözhetetlen vásárlást jelentenek a terhesség előtti és utáni időszakban is. Az alak ergonómiailag úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen ülhessen körülötte terhesség alatt, támogatást és extra kényelmet nyújtva. Vagy a baba etetésével kényelmesen ül körülötte, hogy a helyes testtartást és támogatást nyújtsa a baba számára. A párnák szintén megduplázódnak, és etetés után pihenőhelyet teremtenek a csecsemők számára (ha egyszer meg tudják támasztani saját fejüket és nyakukat). Ahogy a baba növekszik, a párna ülés támogatására használható (ajánlott, ha a gyermek szabadon ülhet). Alternatív megoldásként fektesse a baba a hasára, ez ösztönzi a hasidő lejátszását, amely elősegíti a nyaki, hát- és vállizmok megerősítését. A belső párnázat olyan szálakból készül, amelyek idővel elveszítik alakját vagy tömörségét. Terhességi párna - támogatást nyújt a terhesség alatt, egyszerűen helyezze a térd és a bokája közé, hogy megkönnyítse a lábán vagy a hátán lévő nyomáspontokat, miközben ül vagy pihen. Táplálkozó párna - helyezze kényelmesen és biztonságosan a derékvonal körül, ez támogatást és kényelmet nyújt mind a szülőknek, mind a csecsemőknek a szoptatás vagy a palack táplálása során. és a nyak. Játssz időpárnát - ülj a csecsemőre a párna ívébe, és használd támogatóként, vagy feküdd a babát a hasukra, hogy felfedezd. Ajánlott, ha a csecsemő szabadon ülhet. Levehető és mosható fedél. Méret: 61x48cm.A gyártói színminta kép esetében törekszünk arra, hogy az adott termék kerüljön szemléltetésre, de bizonyos esetekben a kép csak illusztrációnak tekinthető, amely bizonyos mértékben eltérhet a valóságtól.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó


Hasonló hirdetések

  • BabyLion Prémium Etető párna - Kék nagy csillagok
    Kiskőrös, Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
    Kényelmes, luxus , kényelmes etetőpárna nélkülözhetetlen vásárlás mind a terhesség előtti, mind utáni időszakban. Szoptatós párna - terhesség és tápláló párna - segíti a nyomáspontok enyhítését, - háttámlát kínál terhesség alatt, - támogatást és kény...
    • Kismamaruházat - Kiskőrös
    2 hete
    6 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó