Ezt a hirdetést archiválták.

Kulcson vendéglátó egység eladó.

Kulcs
4 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 1116 m2-es gyárépület Kulcs, Központ
    Kulcs, Központ
    Vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó Kulcs község központi részén. A felhasználási mód többféle lehetőséget nyújt. A sok helyiségből adódóan lehet munkásszállás, vendégház, panzió, turistaszálló, kereskedelmi szálláshely, irodaépület stb. Elhelyezke...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Kulcs
    3 hete
    285 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Kamionozható iparterület kiadó
    Kulcs
    Kõzvetlen főút és autópálya  kapcsolattal,60 tonnás hídmérleggel,  iparterület eladó.GKSZ besorolású 60%.os beépíthetőség....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Kulcs
    4 éve, 4 hónapja
    1 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4693472
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 323
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁlomOtthon ingatlan iroda kínál megvételre 3 db ingatlant Kulcs központi részén, a 6-os főúttól 550 m-re az M6-os autópályától 2,5 km.
Az első ingatlan, 2013-ban téglából épült, 2001 nm-es telken helyezkedik el, két szintes, 323 nm-es. szálláshely és turisztikai megnevezésű.
Alsó szinten: tárgyaló, iroda, konyha, készségfejlesztő helyiségek, közösségi helyiség egy női és egy férfi mosdó, 2-2- tusolóval,
Míg a felső szinten: 4 szoba, tusolóval ellátott fürdőszobával, teakonyha, társalkodó, ruharaktár került kialakításra. A ház melegéről a közösségi helyiségben található cserépkályha és egy faelgázosító kazán gondoskodik, alsó szinten padlófűtéssel, fenti szinten radiátorokkal. A telken található még egy 74 nm-es könnyűszerkezetes tároló is.
A második ingatlan 1023 nm-es kivett út megnevezésű terület. Nem közterület, a szomszédos területekkel összevonható. A telken víz van.
Harmadik ingatlan 3570 nm-es beépítetlen sík terület, közművekkel nem rendelkezik.
A három terület egyben eladó, mindegyik a vételár részét képezi. Buszmegálló, üzletek közelben megtalálható. Az ingatlanok tehermentesek.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára
Tel: [------]  Email: [------]


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Kulcs

 
Elhelyezkedés
Kulcs