Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 75 nm-es Családi ház Lőrinci

Lőrinci
3 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó 75 m2-es Családi ház Lőrinci
    Lőrinci
    Megvételre kínálok Lőrinci szélén elhelyezkedő felújítás alatt álló családi házat. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú. A ház falazata vegyes--vályog és tégla, fűtött alapterülete 75 nm. Kettő szoba, előszoba, konyha és fürdő-wc található benne...
    • Eladó ház, Lakás - Lőrinci
    1 hónapja, 1 hete
    13 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7057850
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csak a Windingatlan kínálatában!

Lőrinci csendes mellékutcájában kínálok megvételre egy 602 nm-es, körbekerített saroktelken épült, keleti fekvésű, 75 nm nettó alapterületű, két szobás, részben felújított, bővíthető családi házat.

Az ingatlan az 1970-es években, masszív vert salak és tégla falakkal, borított gerendás fafödémmel, nagy pincével épült. A tetőszerkezet erős, jó állapotú. A ház keleti fekvésű, reggeltől estig körbejárja a nap, így csodás, világos otthon.

Az elmúlt három évben több jelentős belső felújítás történt a házban. A teljes gépészet, víz-, villany-, gázrendszer cserélve lettek. A fűtés és a meleg vízellátás korszerű kombi gázkazánnal megoldott. A ház szennyvízcsatornára van kötve. Új hőszigetelt fa ablakokat, fa bejárati és fa beltéri ajtókat építettek be. A konyha dekoratív, épített munkapulttal gazdagodott. A szoba szép laminált parkettát kapott. A lakás burkolatai színeiben és anyagukban kiválóan harmonizálnak egymással, kellemes, otthonos légkört teremtve ezzel.

Jelenleg az egyik szoba lakható, a másik még felújításra, burkolásra vár. Az előszoba kisebb javítás és festés után lesz tökéletes. A ház külső javítása, terméskővel való dekorálása elkezdődött.

Az udvaron felújítandó, vagy bontandó állapotú melléképület és egy garázs található. Az udvar és a kert teljesen körbekerített, jelenleg nincs művelve, pihent földje füves-bokros. Konyhakert kialakítása esetén a locsoláshoz nagy segítség a gyűrűs kút. A telek méretéből adódóan a ház bővíthető.

A környék, nyugodt, csendes, dolgos szomszédok lakják. Kényelmes sétával 10-15 perc alatt elérhető élelmiszerbolt, pékség, dohánybolt, húsbolt, pizzéria, iskola, orvosi rendelő. A háztól 500 m-re artézi forráskút található. Buszmegálló 10 percen belül elérhető, a vasútállomás 20 perc gyalogosan. A 21-es főút 5 perc autóval, innen 7 percre az M3-as autópálya elérhető.

Az ingatlan tehermentes, megbeszélés alapján, kiürítés után akár költözhető.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére. Hívjon bizalommal és nézze, meg személyesen, majd tegyen egy ajánlatot!

Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, szakértő kollégánk teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.



Hivatkozási szám: 3127_5950

Elhelyezkedés
Lőrinci

 
Elhelyezkedés
Lőrinci