Ezt a hirdetést archiválták.

Exkluzív családi ház kiváló helyen , jakuzzis télikerttel, dupla garázzsal, parkosított kerttel! - M

Makó
5 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó Kertes ház
    Makó, Vertán-telep, Töltés utca
    Építési telket keres Makón? Nézze meg ezt a hirdetést! Eladó vált a Töltés utcán ez a 862 nm-es összkomfortos telek.  A telek jellemzői: - 40 méteres utcafronti rész, 35% beépíthetőség, gáz, villany, víz és csatornahálózat. tehermentes ingatlan.  köz...
    • Eladó ház, Lakás - Makó
    1 napja, 9 órája
    10 900 000 Ft
  • Befektetésnek kiváló!
    Makó
    Makó Ószentlőrinc részén, a Szúnyog utca közelében, belterületi, 4 telekből álló, kivett beépítetlen  3576 nm-es (767+ 522+ 1536+751),  egymással határos belső telkek kizárólag együtt eladók. Jelenleg nem építési telek, de majd az lehet (30-35 % beép...
    • Eladó ház, Lakás - Makó
    2 napja, 16 órája
    2 900 000 Ft
  • Eladó ingatlan Makón a  Hajnal utcában
    Makó, Belváros
    Eladó ingatlan Makón a  Hajnal utcában Fantasztikus lehetőség várja azokat, akik szeretnének otthont találni vagy vállalkozni a belvárosban. Eladó a Hajnal utcában egy 94 négyzetméteres vegyes falazatú lakóház, amely egy 489 négyzetméteres telken hel...
    • Eladó ház, Lakás - Makó
    3 napja, 13 órája
    10 000 000 Ft
  • Családi ház
    Makó
    Makón a piaccal szemben régi polgári ház eladó. Akár 2 generációnak is alkalmas. Az egyik rész központi fűtésű (vegyes tüzelésű) a másik gázkonvektoros, kandallós egyedi mérőórákkal. Ezen kívül melléképület is van. A ház felújítandó....
    • Eladó ház, Lakás - Makó
    1 hete, 3 napja
    29 000 000 Ft
  • Eladó 478 m2-es Családi ház Makó, Belváros
    Makó, Belváros
    Ha panzió kialakításban, egyéb szállásszolgáltatásban gondolkodik, esetleg egészségügyi szolgáltatóházat alakítani ki, ez a hirdetés Önnek szól!   Makó belvárosában kínálok megvételre egy különleges adottságú ingatlant. Egy kétlakásos társasházat, me...
    • Eladó ház, Lakás - Makó
    1 hete, 3 napja
    79 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4653699
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 187
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy olyan házat kínálunk megvételre, melyben az otthon kényelme, a praktikussággal és a luxussal ötvöződik! Ki ne szeretné, ha a háza megtermelje magának az áramot? Ki ne élvezné szívesen egy gyönyörű cserépkályha édes melegét egy hideg téli estén? Ki ne szeretne a barátokkal grillezni kellemes környezetben? Vagy hétvégéket a fárasztó hét fáradalmait egy szuper jó jakuzziban kipihenni?
Ez a ház ilyen!
Makón kiváló helyen a város központ peremén, csendes utcában található ez a csodálatos családi ház. A közelben óvoda, boltok is találhatóak, de kerékpárral 5-6 perc a főtér.
A ház utcafrontról visszafogott, de mégis sejteti, hogy odabent meglepetések várnak ránk. A bejárati kapuk az utcáról szépen megművelt fából készültek, melyek elektromosan nyílnak. Kapukamerával szerelve, a személygépkocsi bejárat távirányítóval nyitható. Begördülve a kapun gyönyörűen burkolt bejárón keresztül juthatunk el a két állásos garázsba. A kert hátsó része árnyas fákkal, köztük szép fenyővel kellemes parki hangulat látványával nagyon kellemes helyszín a játékra és a pihenésre.
A kert ház felőli részében egy fedett, szépen kialakított grillező, illetve bográcsozó hely található, mellette kiburkolt árnyékolható területtel, ahová kényelmesen elfér a kerti bútor.
A kert felé néz a fantasztikus, világos télikert, mely egész évben kikapcsolódással, és egy remek jakuzzival várja tulajdonosait! A téli kert, az eltolható nyílászáróknak köszönhetően félig nyitottá tehető, így jó időben a szabadtéri hangulat, és friss levegőben élvezhetjük a pezsgőfürdőzést.
A házba egy tágas előszobán keresztül juthatunk be, melynek 1m átmérőjű kerek ablaka betekintést enged a szép kertünk látványába. Az előszobából nyílik egy külön álló toalett is.
Az előszobából a ház központi részébe lépünk be az étkezőbe, mely egybe épült a nappalival. A nappali és az étkező rész határát a burkolóanyagok váltása és a belmagasság különbsége jól jelzi. A nappali belmagassága valami elképesztően lenyűgöző és varázslatos hangulatot kölcsönöz a háznak. A szépen beérett fenyő lambéria pedig nagyon meleg és otthonos hangulatot teremt. A nappali éke egy különleges hengeres kialakítású cserépkályha, mellyel még inkább otthonosan érezhetjük magunkat. Csak képzelje el , hogy egy fázós téli estén a családdal körbeülik és jót beszélgetnek a melegénél.
A ház konyhája félig elszeparált az étkezőtől, azért félig, mivel egy tolóajtó és egy kiadó ablaknak köszönhetően a háziasszony a vendégeivel tud beszélgetni a konyhai sürgés-forgás során, de mégsem látszódik a konyhai felfordulás, illetve, mivel ezek a nyílások zárhatóak, így egy magyarosabb étel illatai nem terjengenek szét a házban, bár szagelszívó ennek ellenére fel van szerelve.
A konyhabútor, a minőségi beépített gépekkel a ház részét képezik.
A földszinten található még egy kamra, mely a lépcsőforduló alá is bemegy, illetve egy hatalmas gardrób szoba, valamint két hálószoba az utcafronton, illetve egy igényes, olasz kerámiaburkolattal csempézett kádas fürdőszoba.
A lépcsőház észrevétlenül, teljes fa borítással vezet fel az emeletre, mely egy galériába vezet fel. A galériáról lelátni a nappaliba. Ezen a szinten egy ún. gyereknappali, egy nagy hálószoba, mely akár a lenti szobákhoz hasonlóan ketté osztható, valamint egy tusolós fürdőszoba és egy tároló helyiség is található itt.
Az emeleten található a klíma beltéri egysége is, illetve a galérián elhelyeztek egy infraszaunát (nem tartozék).
A ház padlófűtéssel szerelt, illetve a tetőn 5,6KW-os napelem rendszer lett telepítve, melynek köszönhetően az éves áram számla nem haladja meg az 5 ezer (!) Forintot!
Tehát annak ellenére, hogy egy nagy házról beszélünk, még egy panellakás rezsije is nagyobb!
Kihagyhatatlan lehetőség ez most, hiszen ennyire jó házat a makói piacon ritkán lehet kifogni!
A ház kizárólag rajtunk keresztül érhető el! A tulajdonosok kérése alapján kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges a megtekintés!
Nálunk a bankok legjobb hitelajánlataiból válogathat, teljes körű és ingyenes ügyintézés mellett!

Hivatkozási szám: 14246

Elhelyezkedés
Makó

 
Elhelyezkedés
Makó