Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti nyaraló kiadó

26 000 Ft
Mezőtúr
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5070864
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Kiadó nyaraló
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Mezőtúr Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti horgászásra kitűnően alkalmas hűtő-fűtó klímával felszerelt nyaraló kiadó.
A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók.
A nyaralóhoz menet fácánok, őzikék, nyulak ugrálnak elő, óvatosan kell megközelíteni a házat.
Ha szeretne madárcsicsergésre és halak csobbanására ébredni, távol a város zajától, akkor szeretettel ajánljuk Önnek teljesen felszerelt, klimatizált nyaralóházunkat.
A holtágban fogható halak: amúr, csuka, süllő, ponty, busa, dévér, kárász, harcsa és persze a törpeharcsa. De ezekből legalább szép nagy példányokat lehet fogni harcsapörköltnek :)
A városban hétvégén is nyitvatartó bolt várja a horgásznapijegyet és egyéb kelléket vásárlókat.
Mezőtúr és Gyomaendrőd között a 46-os számú főútról letérve pillanthatjuk meg a festői környezetben elterülő, hatalmas kanyarulatokkal tarkított Peresi-holtágat, mely a Kárpát-medence harmadik legnagyobb holtág rendszere.
A közelben Szarvason az arborétum, Gyomaendrődön a Liget gyógy-és termálfürdő adhat még kikapcsolódásra lehetőséget, ha megunja a horgászatot. A Hármas-Kőrösön lehet sétahajókázni, a holtágon csónakázni, és fürdeni a stégen kialakított lépcső igénybevételével. Illetve Mezőtúron a városi strand és Gyomaendrődön a Pájer strand várja a melegben felfrissülni vágyókat.
A ház Mezőtúrtól pár kilométerre van, aszfalt és murvás úton közelíthető meg. Az út télen nyáron járható, igaz kicsit gidres-gödrös, de kárpótol érte a nyugalom, a csend és a horgászélmény.
A házban, amely 56 nm, az alsó szinten teljesen felszerelt konyha és nappali egyben, a tetőtérben 1 nagy szoba került kialakításra. Az épület 6 személy elhelyezésére alkalmas. A tetőtérben 2 db 2 személyes és 1 db egyszemélyes ágyon lehet éjszaka kényelmesen aludni, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihuzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést. Internet és Wifi nincs. A fürdőben tusoló van. Törülközőt kérjük hozzon magával.
A vizet fúrt kút biztosítja, aminek erős vasas íze miatt célszerű főzéshez, tea és kávé készítéséhez ásványvizet vinni. Fürdéshez, fogmosáshoz, mosogatáshoz használható a víz.
A kert parkosított, az árnyékban hintaágyon lehet kipihenni a horgászat fáradalmait. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk.
A pihenést napozóágyak, hintaágy, gumicsónak, felfújható kisebb kerti medence gyerekeknek, és különböző játékok teszik még kényelmesebbé, és darts csatákat is vívhat.
Az esti beszélgetésekhez nagy fedett terasz áll rendelkezésre.
A HÁZ ára 2024-ben éjszakánként 4 főig:
06.01-09.15-ig, illetve kiemelt ünnepi időszakokban 28.000,- ft, 04.01-05.31 és 09.15-10.31-ig 26.000,- ft,
minden további személy +5.000,-ft/fő/éj az IFA 200,-ft/fő/éj 18 év felett.
Kisállatokat hozatala csak megbeszélés után, a tulajdonos engedélyével, díja 2.000,- ft/kisállat/éj . A foglaló összege a teljes összeg 50 %-a, , melyet 3 munkanapon belül szíveskedjen elutalni, a házat csak így van módunkban foglalni Önnek. Foglalás esetén a számlaszámot e-mailben, vagy telefonon küldöm meg.
A nyaraló nyitva tartása: április 1 - október 31
Foglalható éjszaka: június, július, augusztus minimum 4, április, május, szeptember és október minimum 3 éjszaka
Bejelentkezés: 13-15 óra között
Kijelentkezés: 10-10,30 között.
Amennyiben más időpontot szeretnének az érkezés illetve távozásra, előzetes megbeszélés szükséges.
honlap: https://teleszak-nyaralohaz6.webnode.hu/
Magánszálláshely, NTAK regisztrációs szám: MA19012510

Kapcsolat a hirdetővel
  • Teleszák nyaraló

  • 0620318-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mezőtúr


Hasonló hirdetések

  • Mezőtúr Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti nyaraló kiadó
    Mezőtúr
    Mezőtúr Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti horgászásra kitűnően alkalmas hűtő-fűtő klímával felszerelt, akadálymentesített nyaraló kiadó. A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók. Ha szeretne...
    • Kiadó nyaraló - Mezőtúr
    1 napja, 2 órája
    28 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Teleszák nyaraló

  • 0620318-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mezőtúr