Ezt a hirdetést archiválták.

Elegancia, kényelem a korszerűség jegyében! - Miskolc, Bulgárföld

Miskolc Bulgárföld
4 éve, 12 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Miskolc, 32nm, 19990000 Ft
    Miskolc
    Hivatkozási szám: 286217 MISKOLC TAPOLCA EGYIK LEGSZEBB ÉS LEGGYORSABBAN FEJLŐDŐ ÚTCÁJÁBAN NYARALÓ VAGY KIS CSALÁDI HÁZ Borsod- Abaúj -Zemplén -vármegyében Miskolc város TAPOLCA városrészében kínálok megvételre egy 1129 nm nagyságú telken fekvő, 1985...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 1 órája
    19 990 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Miskolc, 240nm, 91000000 Ft
    Miskolc
    Hivatkozási szám: 289458 MISKOLC- TAPOLCA ZÖLDÖVEZETÉBEN FŐÚT MELLETT FÜRDŐKTŐL PÁR SZÁZ MÉTERRE FANTASZTIKUS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyében Miskolc-Tapolcán, kiemelt üdülő és fürdőközpont közelében eladásra kínálom ezt a könn...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 1 órája
    91 000 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Miskolc, 62nm, 34990000 Ft
    Miskolc
    Hivatkozási szám: 306516 MISKOLCON A DIÓSGYŐRI VÁR KÖZELÉBEN VÁLT ELADÓVÁ EGY FANTASZTIKUSAN MEGÁLMODOTT 2+1 FÉL SZOBÁS LAKÁS Az ingatlan egy panelprogramban részt vett 10 emeletes tömb 2. emeletén helyezkedik el. 62 nm nagyságú, TELJESKÖRÜEN FELÚJÍT...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 1 órája
    34 990 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Miskolc, Újdiósgyőr, 104nm, 45900000 Ft
    Miskolc, Újdiósgyőr
    Kedves Érdeklődő! Miskolc Újdiósgyőr város részében – Különleges Elegancia és Otthoni Kényelem! Vágyik egy olyan otthonra, ahol a polgári stílus és a modern kényelem harmóniája öleli át? Akkor ne keressen tovább, mert megtalálta álmai otthonát! Eladó...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 1 órája
    45 900 000 Ft
  • Figyelem ritka lehetőség! Első emeleti lakás Miskolc
    Miskolc, Szentpéteri Kapu
    A Szentpéteri Kapu Pozsonyi utcai legkedveltebb részén, teljesen parkosított zöldövezeti környezetben 43 négyzetméteres másfél szobás gázos lakás eladó. Csendes, nyugodt környéken és lakóközösségben. Közvetlen közelében két nagy játszótér, parkoló, é...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 3 órája
    20 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4677603
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 161
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kerül a Mónus Illés utcában egy 507 nm-es telken lévő 161 nm-es földszinttel, valamint 150 nm-es emelettel rendelkező ház, garázzsal együtt.

Igazi otthonra lelhetünk ebben a házban, mely már az első pillantásra elvarázsolja az embert.

A házat körbeöleli a szépen rendezett, parkosított, ízléses kert. A gyeptéglával berakott kertben első látásra is bársonyos a pázsit. Az udvaron kiépítésre került egy kút, mely szivattyúval van ellátva, így a locsolás teljes egészében megoldható. Igény esetén grillezésre kialakított, térkővel fedett terület várja a pihenőket. Ugyanitt kis kerti medence is felállítható. A szerszámok tárolására praktikus kerti házikó került az udvarra.

Az udvaron kétállású fedett kocsi beálló került kialakításra.

Ezenkívül igényesen kialakított garázs várja autóját, mely fűtött, amennyiben a motorozás szerelmese, annak elhelyezésére is lehetőség nyílik. Külön tárolásra alkalmas hely van a garázs mellett.

Az udvarra nézően egy nyugati fekvésű terasz várja a pihenni vágyót, mely járólappal burkolt és napellenzővel felszerelt.

A ház teljes körű felújításon van túl, amely 2013-ben történt.

Szinte a falazatig lett tisztítva és a mai kor lehetőségeihez mérten a legkorszerűbb anyagok felhasználásával és a gazdaságosság figyelembe vételével újították föl.

A ház szigetelése 10 cm nikecell. Tető héjazata jó minőségű Bramac cserép.

Nyílászárói mindenhol cserélve lettek, három rétegű, műanyag hőszigetelt ablakok kerültek beszerelésre, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Belső ajtók is igényes kialakításúak, modern hatásúak, könnyen tisztíthatók.

Az ingatlan fekvése által a házat körülöleli a nap, így világos, napsütötte terek jellemzik az otthont.

Fűtését komplex fűtésrendszer segíti, mely kiterjed a meleg víz ellátására is valamint a vízlágyító rendszer kialakítása is megoldott, külön a meleg és a hideg víz lágyítására fókuszálva.

A földszinti helyiségekben ahol jellemzően hidegburkolat található, kivéve a hálószobát, padlófűtés növeli a komfort érzetet. Az emeleti részben radiátorok adják a meleget.

A földszinti burkolatok egységben és harmóniában vannak, előtérben az otthonos meleg színek használatával.

A fürdőszobában a narancsszín több árnyalata dominál, világosságot, vidámságot kölcsönözve, modern stílusos, korszerű berendezési tárgyakkal.

A konyha minden háziasszony álma, praktikus, ízléses és minden háztartási géppel felszerelt, a legújabb modellek szerint. Találunk benne korszerű beépített tűzhelyet, sütőt, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrényt, mosogatógépet, páraelszívót. Itt minden a háziasszony kényelmét szolgálja. Összefoglalva praktikus, modern, kényelmes, elegáns. A konyha mellett található a szellős nagy ebédlő, akár egy nagy baráti társaság fogadására is alkalmas. Szinteltolással található a kényelmes, hangulatos nappali, melyből a teraszra léphetünk ki. Egyedi különleges megoldásokkal tarkított led világítás teszi különlegessé a nappalit.

A földszinten minden helyet kihasználva építették be az elegáns lépcső alatti területet is, plusz található még előszobafal is.

Az emeleti részben helyezkedik szintén egy nappali és még négy szoba áll rendelkezésre a család minden tagjának.

Az itteni fürdőszoba és WC már egy merészebb-vagányabb színvilággal kápráztatja el az embert, ugyanolyan kiváló, modern minőségben, mint a földszinten.

A világos szellős nappaliból a ház erkélyére léphetünk ki és gyönyörködhetünk az udvarban.

A födém és a tetőtéri szobák szigetelése újfent biztosítékot nyújt a kedvező rezsi szempontjából.

Összességében ennek az igényes, szép, korszerű háznak a rezsije 40.000Ft-ból megoldható.

Helyiséglista:

Földszint:

1 előszoba

1 nappali

1 ebédlő

1 konyha

1 egész szoba

1 fürdőszoba

1 WC

1 spájz

1 lomos

1 terasz

Emelet:

1 nappali

4 egész szoba

1 fürdőszoba

1 WC

1 erkély

 

Remélem az érdeklődését felkeltettem! Jöjjön, nézze meg!

Akár két generáció számára is kitűnő választás. Amennyiben Ön a családját, gyerekeit szeretné biztonságban, kényelemben látni, vagy a gyermekeinek szeretné átadni az elegancia és a kényelem meglétét, hívjon!! Higgye el megéri!

 


Hivatkozási szám: MI[------]

Elhelyezkedés
Miskolc

Bulgárföld

 
Elhelyezkedés
Miskolc

Bulgárföld