Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Touragoo Multifunkciós Babakocsi

75 000 Ft
Mosonmagyaróvár Széchenyi utca 9. 3/15
7 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3623564
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babakocsi, Babahordozó
Leírás
Eladóvá vált alig használt augusztusban vásárolt kitűnő állapotban levő multifunkciós babakocsink tartozékaival együtt ! A babakocsi fő tulajdonságai: Az árban benne van:esővédő, lábzsák, mózeskosár, pelenkázótáska, szúnyogháló, ülőrész a vázzal, és a hordozó! Háttámlája könnyen dönthető, fokozatok száma:4! Háttámlája mélyre dönthető! A tolókar fogantyújának magassága állítható! Az ülőrész egy mozdulattal levehető! Az ülőrész mindkét irányból rátehető, így a gyermek a menetiránnyal megegyezően és azzal ellentétesen is utazhat! Első kerekei bolygósíthatók! Kerekei felfújhatók! A babakocsi rossz terepviszonyok között is használható ! Több fokozatban állítható rugózás! Lapalakúra csukható össze! Összecsukva kis helyen elfér! Kupolás teteje óvja a kedvezőtlen időjárástól a gyermeket! Felszereltsége:alsó kosár, állítható lábtartó, állítható, huzattal bevont karfa! A babakocsi további tulajdonságai :Kerekek száma:4! Mérete összecsukva - HxSzxM (cm):97x59x34 Mérete (kb. cm):103x59x106 Súlya az ülőrésszel együtt (kg):16 A váz anyaga:alumínium ! Belső biztonsági öve:5 pontos ! A huzat anyaga:poliészter A huzat tisztítása:kézi mosással! Terhelhetősége (max. kg):15kg

Hordozó tulajdonságai: Súlycsoport:0-10 kg! Kategória:0+ Újszülöttkortól használható! Hatályban lévő európai szabvány szerint tesztelve! Travel System rendszerre felkészítve! A következő babakocsikhoz használható:Touragoo Adventure, Touragoo Flame ! Rögzítés módja:az autó 3 pontos biztonsági övével, menetiránnyal ellentétesen ! Rögzíthető:a gépjármű első vagy hátsó ülésére (az első ülésen kizárólag kikapcsolt légzsák esetén használható)Lekerekített alja lehetővé teszi, hogy az autóból kivéve hintáztassuk! A hordozókar állítható, fokozatok száma:3 ! A hordozókar gombbal állítható! Belső biztonsági öve:3 pontos, központi övfeszítős! Felszereltsége:lábzsák, naptető, puha fejszűkítő betét! Súlya (kg):3 ! A huzat anyaga:pamut, poliészter! A huzat levehető, tisztítása:kézi mosással A mózeskosár tulajdonságai: A mózeskosár típusa: merevített oldalfalú mózeskosár! A mózeskosár egyéb tulajdonságai: belső dőlésszöge változtatható, belső huzata levehető, kézzel tisztítható, merev hordozókarral ellátott! Szállítási mérete - HxSzxM (cm):112x62x57 Érdeklődni a 06305160668-as számon lehet!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rédl Barbara

  • 0630516-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Széchenyi utca 9. 3/15

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rédl Barbara

  • 0630516-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Széchenyi utca 9. 3/15