Ezt a hirdetést archiválták.

Borászt-Pincetechnikust keresünk

Mozsgó
3 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Mozsgó, Mozsgó, Mozsgó
    A Zsibóti-Mozsgói szőlőhegyen férfi munkaerőt keresünk. A munka jellege : szőlőmunkás, mezőgazdasági munkás Jelentkezni a következő telefonszámon lehetséges : +36 20 926 8591 Ebner Andreas...
    • Egyéb munka - Mozsgó
    4 éve, 1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5353071
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Az élet egyik legszomorúbb pillanata, mikor rájövünk, hogy a bor nem készíti el önmagát. Ezen felismerés nálunk viszonylag hamar bekövetkezett, így sok-sok-sok év óta magunk, családunk és alkalmazottaink kötelékében látjuk el az egész éves munkát a szőlészetben és készítjük el borainkat. E láncolatba keresünk most egy erős láncszemet a címben említett végzettséggel felvértezve.
Még mielőtt a jelentkezők hada megakasztaná e-mail szerverünket, fontos elmondanom, hogy relatíve kis borászat vagyunk és főnök már van. Én! :)
Az említett munkakör inkább olyan vezetőt kíván, aki felkarolja és csinálja is a teendőket. A munkásokat/idénymunkásokat irányítja, de közben a feldolgozóüzem, a környezet, az egész miliő összhangját rendben tartja, kezeli, szépíti, fejleszti.
Pincészetünk gépei magas minőségűek, igazi öröm dolgozni velük.
Ha úgy érzed olyan vagy aki meglátja a munkát, a borászkodásra hivatásként tekint, a terhelhetőség szinte lételeme, akkor ne habozz, fényképes önéletrajzzal jelentkezz hozzánk kollégának az alábbi e-mail címen [------] Hosszútávú munkát és versenyképed bérezést kínálunk!
Ha a jó fizetés neked mégis másodlagos szempont, de a finom almát nagyon szereted, akkor számodra maga a mennyország leszünk! :)
Várunk csapatunkba!

Elhelyezkedés
Mozsgó

 
Elhelyezkedés
Mozsgó