Ezt a hirdetést archiválták.

Alkalmi vétel Nagyatád közelében 35.000 Ft/m2

Nagyatád
3 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. 9900000 Ft Hétköznap 9-18 óráig és szombatonként 9-13.30-ig várjuk hívását az irodai...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 7 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303 Referencia szám: HZ033252-MA...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 11 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. További információkért keressen bizalommal! Referencia szám: HZ033252...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 11 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó családi ház Nagyatádon zöldövezetben
    Nagyatád
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja NAGYATÁDI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált NAGYATÁDI HÁZ jellemzői: Dél - Somogy gyönyörű fürdővárosában, Nagyatádon zöldövezetben eladó egy részben felújított, önfenntartó gazdálkodásra alkalmas ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 13 órája
    31 400 000 Ft
  • Eladó családi ház Nagyatádon
    Nagyatád
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja Nagyatádi CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált Nagyatádi CSALÁDI HÁZ jellemzői: Dél - Somogy gyönyörű fürdővárosában, Nagyatádon eladó egy 88 m2-es tégla építésű családi ház, amely 2509 m2-es telekkel...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 13 órája
    11 800 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5516480
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alkalmi vétel Nagyatád közelében.

Nagyatádtól mindössze 8 km-re található Lábod községben 3400 m2  megközelítőleg téglalap alakú sík bekerített telken található cca 200 m2-es földszintes (beépíthető padlásterű) családiház Eladó.

A házhoz 80 m2-es garázs és tároló is kapcsolódi. Az épület egy része alatt az udvarról megközelíthető kitűnő klímájú pince is található.

Az ingatlan Lábod település Nagyatádhoz közelebbi szélén a helyközi autóbusz megállójának közelében található.

Az eredetileg lakóháznak készült tömör téglából épült ingatlant múltban vendéglátói tevékenységre hasznosították, és ennek megfelelően átalakították, de a lakó funkció (pl a mellékelt alaprajz szerint) bármikor visszaállítható.

A ház közvetlen környezetében lakó és kereskedelmi ingatlanok találhatók.

A hatalmas telken ezen kívül --egy számtalan hasznosítási lehetőséget magában rejtő-- 230 m2 alapterületű korábban műhelynek használt mellékpület is található, így az ingatlan lakó és vállalkozási tevékenységre vagy ezekre együttesen is alkalmas. A műhelyben évekkel ezelőtt faipari tevékenységet folytattak, az ehhez szükséges infrastrukúra az ingatlanon jelenleg is rendelkezésre áll.

Az épületek alapterülete így összességben 500 m2. Így akár az Ön családi vállalkozásának is megfelelő helyet biztosíthat.

Jelenlegi ingatlannyilvántartás szerinti besorolása: ”Kivett eszpresszó, melegkonyha és gazdasági épület”.

A Helyi építési szabályzat szerint Falusias lakóövezetben található.

A telek személy és tehergépkocsival és tömegközlekedéssel is kitűnően megözelíthető a járási székhely Nagyatád központja 10 perc alatt elérhető.

Az ingatlan üres, időpontegyeztetést követően bármikor megtekinthető, és akár azonnal birtokba vehető.

        Lábod Somogy megye déli részén a Nagyatádi járásban található 2000 lakosú település. A község a Horvát határt a Balatonnal összekötő 68 sz. fő út mentén található. A Balaton 70 km a Horvát határ 30 km a főváros 220 km-re található. A legközelebbi város a 8 km-re fekvő járási székhely Nagyatád. A megyeszékhely Kaposvár 40 km-re található.

A Lábod környéki erdők, mezők csodálatos természeti környezetet alkotnak. Sok vendéget vonz a vadászat, a lovaglás, a közeli Vidrapark vízi élővilága, és a méltán népszerű erdei iskola, valamint a környék gyógyhatású termálfürdői (Nagyatád, Csokonyavisonta). A terület vadállománya országos jelentőségű, a közvetlen környezet vadászati- és gyógyturizmusa jelentős.

A település infrastruktúrája jó. A településen helyben biztosított az általánosiskolai és óvodai ellátás, háziorvosi-, fogorvosi rendelés. A telpülésen Posta, benzinkú, gyógyszertár, üzletek, étterem cukrászda található. A nagybevásárláshoz a legközelebbi TESCO, LIDL, PENNY Market a telektől mindössze 5 km-re található.

A környező városok tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhetők, a településről közvetlenül a fővárosba is közlekednek a volán menetrendszerű autóbusz járatai.

Lábodon a megélhetést a közigazgatási és oktatási intézményeken, a mezőgazdaságon és erdőgazdálkodáson kívül több, a településen működő faipari üzem, és vállalkozás biztosítja.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 

Az ingatlan a tulajdonos kérésére kizárólag kizárólag kísérettel tekinthető meg. Megtekintés előtt kérjen részletes tájékoztatást email-ben, vagy telefonon.

Személyes megtekintéshez a megadott telefonszámon munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot.

Fenti hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül nyilvános ajánlattételnek.
Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.
e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre küldök érdemi választ .

• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag fedhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon.
• ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás,

Akkor vegye fel velem a kapcsolatot
KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
                   Monory Gyula


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Nagyatád

 
Elhelyezkedés
Nagyatád