Ezt a hirdetést archiválták.

Alkalmi vétel Nagyatád közelében 35.000 Ft/m2

Nagyatád
3 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 1430 m2-es ipari ingatlan Nagyatád
    Nagyatád
    *** Eladó ipari ingatlan Nagyatádon!  ***Megvételre kínálok Nagyatádon egy közvetlen FŐÚT mentén található telephelyet. Az ingatlan ipari kereskedelmi övezetben található.A telephely 53350 négyzetméter nagyságú, összesen 1430 négyzetméternyi üzemi és...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyatád
    1 napja, 9 órája
    246 793 750 Ft
  • ELADÓ EGY SZUPER HELYEN LÉVŐ TELEPHELY NAGYATÁDON
    Nagyatád
    City Cartel Győr Kínálatában.   NAGYATÁDON, kereskedelmi és ipari övezetben, 53.337 m2-es telken, 1.430 m2-es bútor üzem céggel együtt eladó. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik: saját transzformátor (3x80= 240 kwA teljesítménnyel), saját vízellá...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyatád
    1 napja, 10 órája
    264 562 896 Ft
  • Eladó iparterület Nagyatádon
    Nagyatád
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja NAGYATÁDI IPARTERÜLETET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált NAGYATÁDI IPARTERÜLET jellemzői: A terület Nagyatádon ipari övezetben fekszik, közvetlen szomszédjai kereskedelmi vállalkozások. Közművek közvetlen a tel...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyatád
    3 napja, 3 órája
    19 500 000 Ft
  • Nagyatád Kivadár városrészében ipari-, magán-, és idegenforgalmi célokra alkalmas termálvízzel rende
    Nagyatád, Kivadár
    Nagyatád Kivadár városrészében 3057 nm-es ipari-, magán-, és idegenforgalmi célokra alkalmas belterületi telek eladó! A telek a környező telkek bevonásával tovább növelhető igény esetén. A telken megtalálható a fürdőhöz szükséges összes építmény, a k...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyatád
    2 hónapja
    50 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Kiadó 330 m2-es iroda Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatádon 2.400 m2-es telken 330 m2-es irodaépület (irodák, szociális blokk, raktárak) hosszú távra bérbeadó. Az ingatlan lokációja nagyon jó, fő közlekedési út mentén fekszik, jól látható. Teljes közművel rendelkezik. Bérleti díj: 300.000,- Ft/hó+Á...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyatád
    5 hónapja, 3 hete
    300 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5516481
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 500
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alkalmi vétel Nagyatád közelében.

Nagyatádtól mindössze 8 km-re található Lábod községben 3400 m2  megközelítőleg téglalap alakú sík telken található épületegyüttes most mélyen értékén alúl mindössze 35.000 Ft/m2 áron E L A D Ó.

Az épületek hasznos alapterülete cca 500 m2. ([------] m2)

Az ingatlan forgalmas közúti csomópontban (68 sz. és a 6616 sz. fő út) található, így többféle vállalkozási tevékenység kialakítására is jó lehetőséget kínál.

A múltban az ingatlan egyrészén vendéglátói-, a terület másik részén ipari tevékenységet folytatott tulajdonosa.

Az ezekhez szükséges minden infrastrukúra az ingatlanon rendelkezésre áll.

Közvetlen környezetében lakó és kereskedelmi ingatlanok egyaránt találhatók.

Az ingatlan lakó vagy vállalkozási tevékenységre vagy ezekre együttesen is alkalmas.

Forgalmas csomópontba való elhelyezkedésénél és a gazdasági épület belmagasságánál fogva különböző szolgáltató, javító szerelő és termelő, illetve raktározási tevékenység kialakításához is megfelelő adottságokkal rendelkezik.

Ingatlannyilvántartás szerinti besorolása: ”Kivett eszpresszó, melegkonyha és gazdasági épület”. A Helyi építési szabályzat szerint Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági területtel határos Falusias övezetben található.

Az ingatlan jelenleg 16-17% beépítettségű, így további fejlesztési lehetőségekre is megfelel, cca 300 m2 felépítménnyel bővíthető.

A telek a 68 sz. főútról akár nehéztehergépjárművekkel is könnyedén súlykorlátozás nélkül megözelíthető, a 3400 m2 területen akár kamionok parkolása is megoldott.

         Lábod Somogy megye déli részén a Nagyatádi járásban található 2000 lakosú település. A község a Horvát határt a Balatonnal összekötő 68 sz. fő út mentén található. A Balaton 70 km a Horvát határ 30 km a főváros 220 km-re található. A legközelebbi város a 8 km-re fekvő járási székhely Nagyatád. A megyeszékhely Kaposvár 40 km-re található.

A Lábod környéki erdők, mezők csodálatos természeti környezetet alkotnak. Sok vendéget vonz a vadászat, a lovaglás, a közeli Vidrapark vízi élővilága, és a méltán népszerű erdei iskola, valamint a környék gyógyhatású termálfürdői (Nagyatád, Csokonyavisonta). A terület vadállománya országos jelentőségű, a közvetlen környezet vadászati- és gyógyturizmusa jelentős. 

A település infrastruktúrája jó. A településen helyben biztosított az általánosiskolai és óvodai ellátás, háziorvosi-, fogorvosi rendelés. A telpülésen Posta, benzinkú, gyógyszertár, üzletek, étterem cukrászda található. A nagybevásárláshoz a legközelebbi TESCO, LIDL, PENNY Market a telektől mindössze 5 km-re található.

A környező városok tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhetők, a településről közvetlenül a fővárosba is közlekednek a volán menetrendszerű autóbusz járatai.

Lábodon a megélhetést a közigazgatási és oktatási intézményeken, a mezőgazdaságon és erdőgazdálkodáson kívül több, a településen működő faipari üzem, és vállalkozás biztosítja.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 

Az ingatlan a tulajdonos kérésére kizárólag kizárólag kísérettel tekinthető meg. Megtekintés előtt kérjen részletes tájékoztatást email-ben, vagy telefonon.

Személyes megtekintéshez a megadott telefonszámon munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot.

Fenti hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül nyilvános ajánlattételnek.
Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.

e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre küldök érdemi választ .

• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag fedhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon.
• ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás,     

Akkor vegye fel velem a kapcsolatot
KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
                   Monory Gyula


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Nagyatád

 
Elhelyezkedés
Nagyatád