Ezt a hirdetést archiválták.

Ceragem jádeköves masszázságy

Nagyatád
3 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5490215
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó egy keveset használt Ceragem masszázságy minden tartozékával együtt.

Négyféle funkcióval rendelkezik: Gerincmasszírozás, vagyis chiropraktika, akupresszúra, hőterápia, illetve fényterápia. Fordítható távírányítóval ellátott, mely komfortos használatot tesz lehetővé.

A Ceragem masszázságyban háromszor halad végig a gerincoszlop mellett a masszírozó jadeköves görgő.

Az akupresszúra a hagyományos kínai orvoslásból ered. Nyomásterápia, a test meghatározott pontjainak stimulálása útján enyhíti a panaszokat. Az akupresszúrás masszázs kiválóan alkalmas stresszoldásra , de mozgásszervi és belső szervi panaszok kezelésére is tökéletes.

A Ceragem masszázsággyal történő kezelés során 15 kiemelten fontos területen áll meg a masszírozó fej, és nyomással adja át a hőt a testünknek.

A hőterápia fő célja a méregtelenítés. A szaunához hasonló hatást eredményez, fokozza a vérkeringést, tágítja az ereket, javítja a nyirokkeringést, jobb lesz az anyagcsere, s ezáltal segíti a kiválasztást.

Mindezen hatásokat tovább erősíti a fényterápia, amely segíti a vérkeringést és vértisztító hatása van.

A Ceragem Master masszázságy felépítését tekintve egy stabil vázszerkezetből, főmatracból, kiegészítő matracból és egy 9-, illetve 3 golyós projektorból áll. A főmatracban elhelyezett jade köves projektor a hát természetes vonalát követve halad végig. Ezek a jade kövek közvetítik a test számára az infravörös sugarakat.

Elhelyezkedés
Nagyatád

 
Elhelyezkedés
Nagyatád