Ezt a hirdetést archiválták.

Nagykáta, eladó családi ház, CSOK igénylésre alkalmas, összkomfortos ingatlan!, Paskom

Nagykáta Paskom
3 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5320303
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 110
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

A 900 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füves, parkosításra vár. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.

Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított, meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. A kert locsolását fúrt kút vize szolgálja. Elektromos áram ellátása: 25A. Telefon, internet, kábeltévé kiépítve, valamint riasztórendszerrel szerelt épület.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 2004-ben épült családi ház 110 m2 hasznos alapterülete kettő szinten terül el. A földszinti élettérben tágas nappali, egy légterű konyha és étkező kapott helyet, mely konyha kiegészül az épület hátsó traktusában kialakított kamrával. A lakótér dupla komfortos, így a földszinti kádas fürdőszoba mellett önálló WC helyiség található, míg a tetőtéri félkész fürdőben WC, kézmosó és zuhany került tervezésre. A tetőtérben kettő hálószoba és a hálók tágas közös előtere mint társalgó található, így a lakóépület a földszinti nappalival együtt akár négy szobás családi otthonként is használható. 

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan megvásárlását követően, az MFB lakossági hitelprogram keretében, energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, (napelem, napkollektor, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés) mely előreláthatóan 2020. őszén induló pályázatnál 10% önerő megléte mellett, rezsimentessé tehető az ingatlan. A pályázati lehetőség kihasználásához teljes körű ügyintézést biztosító partner céget ajánlunk. (tervezés, pályázat írás, kivitelezés)

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Nagykáta

Paskom

 
Elhelyezkedés
Nagykáta

Paskom