Ezt a hirdetést archiválták.

Nagykáta, eladó kertes ház, kiváló belső elrendezésű, CSOK támogatással megvásárolható ingatlan.

Nagykáta Nagykáta
4 hónapja, 3 hete

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10857245
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 107
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

Az 1133 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.

Külső nyílászárói fa tokos ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kettő cserépkályha által biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x25A és 1x16A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 107 m2 hasznos alapterületű lakótér bejárata egy veranda jellegű előszobába nyílik, melyből egy közlekedő folyosón át elérhető kettő, önálló bejáratú utcafronti szoba, déli tájolással. Az előtérből jobbra egy nagy alapterületű és természetes fénnyel jól ellátott nappali került kialakításra. A nappali mellett húzódik a hall, ami étkező funkciót tölt be, majd azon keresztülhaladva jön a konyha, spájz, végül az épület hátsó traktusában a fürdőszoba és az önálló wc helyiség.

A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy nagy kamra, melyben helyet kapott a gázkazán, valamint ebben a helyiségben igény esetén visszaállítható a vegyes tüzelésű kazán és a tüzelőanyag tároló. A kazánház után garázs és gazdasági épületek egész sora található, így állattartás vagy kiskerti gazdálkodás esetén ez ehhez szükséges felépítmények már használatra készek.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Elhelyezkedés
Nagykáta

Nagykáta

 
Elhelyezkedés
Nagykáta

Nagykáta