Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Vendéglő, étterem, Nagyrábé, 224nm, 26000000 Ft

Nagyrábé
4 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4789283
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 224
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladóvá vált a Nagyrábé községben évekig üzemelő híres Bai Csárda.
Beretyóújfalutól 15km-re található 224 nm összterületű kereskedelmi, vendéglátó épület. Az ingatlan egy része boltként üzemel, ennek területe 55nm, melyhez tartozik egy 28nm-es raktár, +wc helyiség, öltöző.
2000-ben épült az ingatlan vendéglátó része. Az itt található 56 nm-es eladótérhez tartozik egy 16nm-es konyha, melyet korábban meleg étkeztetésre napi szinten használtak. Plusz két vendég mosdó.
A hangulatos faburkolatú vidékies jellegű különterem szintén 56nm egy 4,2nm-es raktárral. Az épülettől elkülönülten egy 135nm-es fából épített kerthelyiség található, nyári rendezvények megtartására ideális. Plusz a telken egy fém terménytároló található még. Telek területe összesen 684 nm.

A teljes épület stílusa kellemes vidéki hangulatot tükröz. Rendezvények, lakodalmak, családi összejövetelek tartására tökéletes választás. A berendezési tárgyak is megállapodás tárgyát képezik.
Összközműves ingatlan, gáz konvektoros fűtéssel. A vendégtérben és a bolt eladó terében egy-egy cserépkályha teszi hangulatossá és gazdaságossá a fűtést.

Használja ki a most elérhető turisztikai pályázatokat és vásárolja meg ezt az ingatlant! Kisebb felújítás után remek lehetőség az Ön vidéki vállalkozása számára!

Kérje pályázati tájékoztatásunkat és banki hitel ügyintézésben is segítünk!

Hivatkozási szám: 510_mk

Elhelyezkedés
Nagyrábé

 
Elhelyezkedés
Nagyrábé