Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Nagytarcsa, Füzesliget

Nagytarcsa Füzesliget
3 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó - Ikerház - Füzesliget lakópark- Ikerház
    Nagytarcsa, Füzesliget lakópark- Ikerház
    CSAK NÁLUNK! Nagytarcsa kedvelt lakóparkjában, a Füzesliget lakóparkban eladó, egy fűtött nettó 115,77 m² alapterületű + GARÁZS, azaz bruttó 143,28 m², ikerház fél. A bruttó méretben a garázs, a teraszok és az erkélyek 50 %-a van beszámítva. Az ingat...
    • Eladó ház, Lakás - Nagytarcsa
    2 hónapja, 1 hete
    125 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5227373
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 240
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagytarcsán, a Füzesliget lakóparkban eladó egy 2011-ben épült kétszintes, 240 m2-es nappali + négy hálószobás ház. A telek 711 m2-es, parkosított.
Az alsó szinten a tágas nappali mellett egy hálószoba, konyha, étkező, kamra, fürdő, háztartási helyiség és egy nagyméretű terasz található.
A felső szinten három hálószoba, pihenő, külön WC és fürdőszoba kapott helyet, melyben pezsgőfürdős sarokkád és egy infraszauna is található. A felső teraszra az egyik szobából és a fürdőből is kijuthatunk, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre.
A ház B38-as téglábl épült, Dryvit szigeteléssel. A fűtést gázcirkó, valamint a fűtési rendszerre rákötött, nappaliban levő kandalló biztosítja.
További extrák: légkondicionáló, riasztó, elektromos autó töltési lehetőség a garázsban, fúrt kútról üzemeltetett automata öntözőrendszer, gondozott , érett kert, szaletli, kerti sütögető.
A kiváló infrastruktúrájú környék csendes, az utcában átmenő forgalom nincs, gyerekekkel ideális környezet, óvoda, iskola, éjjel-nappali élelmiszerbolt, zöldséges, benzinkút is található a közelben.
Az M0 autópálya és távolsági buszmegálló pár percnyire.

Megtekintésért, illetve további információért keressen bizalommal!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Füzesliget

 
Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Füzesliget