Tarot KartyaJós

Nyíregyháza
1 hete, 3 napja
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4983706
 • Kategória: Tanfolyam
 • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét
de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap?
Ha eddig nem fogtál bele, de a terveid között mégis ott volt, hogy megismerd, akkor itt a te időd! A 78 kártya, sok-sok titok, mely lassan összeáll egy fantasztikus egységgé.
Te lehetsz ennek a középpontja és működtetője A tarot kártyák egy fantasztikus, misztikus világba kalauzolnak téged. Azonban a titkai megfejthetőek. A lapok rendszere jól felépített, és könnyen átlátható, így azonosíthatóak akár a Te életed sok-sok helyzetére is.
Ne aggódj, képes vagy megtanulni, és nagyon fogod élvezni. Én segítek, veled tartok ezen az úton, és megmutatom, hogy lásd át a lehető legkönnyebben ezt a szépséget!
Mire jó a Tarot kártya?
Valójában a tarot egy önismereti segítség, mellyel tisztább fejjel, kívülről ráláthatsz az előtted álló helyzetre. Utat mutat, …és felfedi előtted mindazt, amire érdemes odafigyelned. Az intuitív énedet használjuk, és a megérzéseid segítik a lapok üzeneteit olvasni és megérteni. Én nem kifejezetten jóslásra javaslom a Tarot kártyát, de rajtad múlik, te mire keresed a válaszokat a segítségével. Mivel az intuitív éneddel, a jobb agyféltekéddel dolgozol közben, a szíved vezeti a lapok használatát. A szíved pedig picikét mindig lát, érez előre, így valóban kiolvashatod a rövid távon elvárható lehetőségeidet.
Miről szól nak ez a tarot tanfolyamok?
Megismered a Tarot rendszerét.
Nem untatlan a történelemmel, sokkal fontosabb, hogy azt értsd, miért ez a felépítése a 78 lapból álló rendszernek. Megismered a nagy árkánum 22 lapját, ( 1 napos tanfolyam) Nagy Arkanum) és vele a tudatosodás lépéseinek üzeneteit, állomásait, melyek egy-egy életszakaszodban segíthetik döntéseidet.Ezek életfeladataid.
Megismered a kis árkánum 56 lapjának rendszereit ( 2 napos tanfolyam). és mondanivalóit áttekintően, és aztán a lapokat egyenként is. Beavatjuk a kártyáidat, hogy jól működjenek a kezei között.
Életre és munkára hívjuk a lapokat megteremtve egy tiszta teret, hogy meg is tudd érteni az üzeneteiket. Megtanulhatsz néhány kirakási modellt is, hogy lásd, milyen kérdésre, hogyan tudsz gyorsan választ kapni a tarot lapjaiból.
Lehetőség van majd a 78 lap megismerése után 4. Alkalommal Tarot Mester tanfolyamra és Beavatasra is. Karma elemzések, előző életekbe való betekintésre, gyógyitasra leszel képes a Tarot kartyáddal a tanfolyam elvégzése után az előző életeidben is utazni.
Mind a 4 tarot tanfolyami szintet meditációval,gyakorlattal,oklevéllel és angyali + 4 elem beavatásával a kártya hozzád rendelésével zárjuk.

Kapcsolat a hirdetővel
 • Markos Edit ( Gergely Krisztiánné)

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza


Hasonló hirdetések

 • Személy – és vagyonőr tanfolyam indul Nyíregyházán.
  Nyíregyháza
  Személy – és vagyonőr tanfolyam indul Nyíregyházán. Ingyenes videós tananyaggal, kamatmentes részletfizetési lehetőséggel, egyedi garanciával. Új szakma új lehetőség. Jelentkezz biztonsági őr képzésünkre. Engedélyszám: E/2021/000045 További informáci...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hete
 • Spiritiszta Fehér Máguspap tanfolyam
  Nyíregyháza
  A spiritiszta/fehér mester-máguspap képzés A tanfolyam 12 szintből áll.Az oktatások mindig egész naposak.Lehetőség van 4 szintet egyben elvégezni féláron!!! A szintek önállóan is megállják a helyüket,nem kötelező az összes szintet megtanulni. Aztán i...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hete, 3 napja
 • Reiki Tanfolyamok mester/tanári szintig
  Nyíregyháza
  REIKI I . tanfolyamon a beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére. Elindul benne egy testi-lelki tisztulási folyamat is.amely 21 nap. Megtanulja harmonizálni a tere...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hete, 3 napja
 • Szellemgyógyászat, Szellem-pszisebészet tanfolyamok
  Nyíregyháza
  A szellemgyógyászatpszi-sebészet pszichotronika – tudatos szellemterápia tanfolyam 5 szintes ! Az 5. Szint Mindig onmagaban egy nap Pszisebeszet vagyis szellemsebeszet oktatas a beavatas . mindig Nyiregyhazan tartom es tobb iranyzatot es mindig 2 szi...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hete, 3 napja
 • Régen frissült
  OKJ-s Műkörömépítő képzés indul Nyíregyházán
  Nyíregyháza, Váci Mihály út 41
  OKJ Kézápoló és Műkörömépítő képzés indul Nyíregyházán!!! Beíratkozás: 2019 augusztus 11 vasarnap 10,00 óra 4400 Nyíregyháza , Váci Mihály út 41 Telefonszám: 06305115595 Valósítsd meg álmaid a szépségiparban! Dolgozz versenyképes jövedelemért! A műkö...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  4 éve, 4 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Markos Edit ( Gergely Krisztiánné)

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza