Vállalkozóknak tevékenység bővítéséhez jól bevált technológiát kínálok, betanítással

Nyíregyháza
1 hete, 1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5474417
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Jogi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Európában is egyedülálló ablakszigetelési technológiát kínálok, betanítással, vállalkozók részére, ha családi vállalkozást indítana, ill. ha tevékenységét szeretné bővíteni.
Ezzel a technológiával, minimum 30-40-évig is dolgozhat, mivel fa, fém és műanyag nyílászárókra kiválóan alkalmas, valamint Műemlékvédelmi épületekre is, hő, hang, por, párásodás, eső víz és bogarak, ill. hideg és meleg ellen, melyel 3-4-cm-es hézagok, vetemedések is kiszigetelhetők és csak 1/10-be kerül az ablakcseréhez képest.
A munkavégzéshez elég max, 2-fő is és kis befektetéssel, a betanítást követően már 1-2-napon belül munkát is vállalhat fővállalkozóként, de alvállalkozóként is biztosíthatok munkát, igény esetén, mely befektetett összeg, Ön részére, max: 1-hét alatt meg is térülhet. Erre a technológiára nem csak Magyarország területéről van érdeklődés, mivel egyre több alkalommal, a szomszédos országokból is jön megkeresés. A technológiát Magyarországon, már csak 1 vállalkozó részére kínálom, mivel külföld részére már nem aktuális.
Bővebb infó, csak komoly érdeklődés esetén, a skyline@hungarianskyline.eu e-mailre történő jelentkezés esetén, vagy a www.hungarianskyline.eu web oldalon, amíg az ajánlat él.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Skyline Bt

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Skyline Bt

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza