Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó téglalakás, Pápa, Külváros

Pápa
4 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 78 m2-es téglalakás Pápa, Külváros
    Pápa, Külváros
    Eladásra kínálok Pápa egy csendes utcájában, 2007-ben épült, 78,3 m2-es társasházi lakást. Az ingatlan elosztása szempontjából 2 szobából, egy tágas, napfényes amerikai konyhás nappaliból, előszobából, fürdőszobából és WC-ből áll. A nappalihoz tágas,...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    5 hónapja, 3 hete
    42 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4848378
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 44
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Pápán a Komáromi utcában, kellemes, csendes részen, zárt udvarban található,magasföldszinti, napfényes, felújított, jó áron kínált 2 szobás, 44 nm társasházi lakás, amely megvétel után akár egy hét alatt költözhető. Korábbi felújítás során az egész lakás újra lett parkettázva és festve, a beltéri ajtók is újak. Az ablakokon új, szúnyoghálós redőnyök lettek felszerelve tavaly nyár folyamán.
Az ingatlanhoz önálló, zárt, 15 négyzetméteres alagsori tároló tartozik, amely kombinálva a lakásban található beépített szekrényekkel, sok tárolási lehetőséget nyújt. Az udvar térkövezett, körbekerített. Parkolás az ingatlan előtti zárt udvarban lehetséges, akár több gépjárművel is. Az ingatlan fűtése egyedi, gázkonvektorokkal működik, a lakástól 50 méterre található a nagy Coop áruház, 100 méterre buszmegálló, így autó nélkül is könnyen megközelíthető a belváros.
A környék csendes és a lakás földszinti, így idős emberek számára is tökéletes az ingatlan, azonban mivel az udvar körbekerített és a szobák különnyílóak, így kisgyermekes családok számára is ideális választás.
Biztonságos környék, mivel a szemben lévő nemzetközi iskola miatt óránként járőröznek. Másik előnye az ingatlannak az alacsony rezsi és az alacsony közös költség, mely tartalmazza a lépcsőház világítását, takarító cég általi takarítását és a szemétszállítás díját is.
A lakóközösség jó, összetartó, fiatalok és idősek is laknak a társasházban. Akár befektetésnek is kiváló, mivel albérletet is sokan keresnek a környéken. Bizalommal ajánlom mindazoknak (is) akik a külvárosban nem csak egy lakást hanem egy nyugodt otthont keresnek. Az ingatlanra CSOK, valamint hitel, lakáshitel - illetve kedvezményes lakáshitel ügyintézése irodánkon keresztül kamatkedvezményekkel megoldott! Amennyiben felkeltette ez a remek ingatlan a figyelmét, vagy kérdése lenne keressen bizalommal!

Elhelyezkedés
Pápa

 
Elhelyezkedés
Pápa