Ezt a hirdetést archiválták.

Befektetési ingatlan vendégkörrel eladó! - Pécs, Belváros

Pécs Belváros
2 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5756351
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 83
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tökéletes kis családiház eladó Pécs belvárosában, a történelmi belvárostól egy köpésnyire!


Eladásra kínáljuk, ezt a a maradéktalanul és kompromisszum mentesen felújított, összesen 83 nm-es, 3 különnyíló szobás, napfényes kertesházat.

A ház, jelenleg egy kisebb (23 nm) egy szobás, konyhasarkos és mellékhelyisgéből álló lakásból, valamint egy nagyobb, ( 60nm) nagy étkező-konyhás, két különnyíló szobás, fürdős, gargróbos lakásból áll. Az összenyitás minimális ráfordítással könnyeden megoldható.

A jelenlegi tulajdonos jó minőségben és igényesen újíttatta fel a házat, ami azt jelenti, hogy minden vezeték (elektromos és víz), minden burkolat, az összes szaniter, nyílászárók újra lettek cserélve. 
A tető szintén felújított, kifogástalan állapotú, így ebből adódóan még 22 négyzetméterrel növelhető a jelenlegi élettér.
A házhoz tartozó kert rendezett és ápolt, itt találunk még egy fedett és térkövezett, kellemes kiülőt.

Alapvetően ajánlom a házat azoknak, akik nem szereetnének egy felújítással bajlódni, hiszen ide csak beköltözni kell. Annak a vevőnek is jó választás, aki befektetésben gondolkozik, hiszen a tulajdonos évek óta az AIRBNB rendszerén belül, kiadja az ingatlant.
Infrastruktúra szempontjából jó helyen van a ház, mivel minden egy pár perces kényelmes sétával elérhető, ugyanakkor mégis csendes és nyulgalmas helyen van.
A per, teher és igénymentes, valamint azonnal birtokba vehető házikó irányra 42,85 millió forint, mely ésszerű keretek között alkuképes!

Ha további kérdései vannak, vagy szeretne időpontot egyeztetni, keressen bizalommal a fenti telefonszámon, akár a hétvégén is.




 




Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros