Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 103 nm-es Felújított tégla lakás Pécs Belváros

Pécs Belváros
3 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kertváros frekventált részén 1,5 szobás lakás eladó!
    Pécs
    Kertváros frekventált részén a Nagy Ferenc téren megvételre kínálunk egy X./2. emeleti, 1,5 szobás, jó állapotú lakást! Minden nyílászáró redőnnyel ellátott. A lakás méretéből illetve az egyedi fűtésmérőkből adódóan, igen kedvező a rezsiköltség a tél...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 5 órája
    20 890 000 Ft
  • Havi-hegyen, részben felújított családi ház eladó!
    Pécs
    Havi-hegyen csendes utcában, kétszintes családi házat kínálunk megvásárlásra. A jelenlegi elosztás szerint a lakótér 70 m2, 2 külön nyíló szobával rendelkezik, de nagyon praktikusan alakítható. A házon belül vezet egy lépcső az alsó szintre, mely az ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 5 órája
    44 900 000 Ft
  • Belvárosi, belső 3 szintes, 5 szobás ingatlan, garázzsal eladó
    Pécs
    Pécs-Belvárosában a Várfal szomszédságában, belső 3 szintes társasházi lakás, saját kertrésszel, tágas garázzsal eladó! Az ingatlan jelenleg családi otthonkén funkcionál ( lakótér 147m2), melyben helyet kapott 4 szoba + amerikai konyhás nappali, 2 fü...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 5 órája
    129 000 000 Ft
  • Kétgenerációs családi ház Szabolcsi úton eladó!
    Pécs
    Megvételre kínálunk egy 144 m2 alapterületű, két lakrészes családiházat, mely két külön bejáratú, és fogyasztási hely alapján külön mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik a 600 m2 gyönyörű, parkosított udvar, panoráma kilátással, és kelleme...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 5 órája
    39 900 000 Ft
  • Rigóder mellet csendes utcában,felújított családi ház eladó!ÁRCSÖKKENÉS!
    Pécs
    JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉS!! Pécs közkedvelt ,családi házas övezetben 2 háló ,nappali 499m2-en elterülő 90m2-es ingatlant 3 éve teljeskörűen felújították. A felújítás során ,megtörtént. - tetőszerkezet csere -új kerítés -teljes víz-villany hálózat cseréje ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 5 órája
    59 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5255909
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 103
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LUXUS ÁLOMOTTHON PÉCSETT a HEIM PÁL UTCÁBAN!

Tágas, harmonikus élettér, elegáns kialakítás, tökéletes elhelyezkedés!

Pécs történelmi belvárosától csupán néhány percnyi séta távolságban, a kimondottan nyugodt Heim Pál utcában, rendezett házban eladó egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, magasföldszinti, 103 nm-es, nappali- étkező + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás, különálló konyhával rendelkező, rendkívül tágas, polgári luxus lakás.

LAKÁS:
A lakás teljes körűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett.
A radiátoros és padlófűtést a vadonatúj gáz-cirkó kazán, az állandó meleg vizet pedig a különálló 120 literes tartály biztosítja, valamint a villany- és vízvezetékek is vadonatújak.
Itt minden készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen vagy befektetésnek is kiváló!
A lakás elosztása ideális, belépve a tágas előtérbe érkezünk, itt lett kialakítva az egyedi tervezésű, gépesített konyha.
Az előtérből jobbra fordulva egy utcai szobába lépünk, saját zuhanyzós fürdőszobával, elegáns, kényelmes ággyal, ami kiváló lehetőség saját vagy vendég hálónak, de dolgozószobának is tökéletes.
Tovább haladva, szintén jobbra találjuk az utcafrontra néző tágas, klimatizált, ízlésesen kialakított, nappali-étkezőt, amely remek életteret biztosít a meghitt családi, baráti összejövetelekhez.
Az előtérből egyenesen haladva nyílik az üde, romantikus hangulatú, kényelmes ággyal, puha textilekkel díszített hálószoba és a hozzá tartozó privát fürdőszoba, így biztosítva a teljes intimitást.
Az előtérből balra továbblépve találjuk a negyedik szobát, ami ideális gyermek-, vendég- vagy dolgozószobának. A szoba előtt helyezkedik el egy különálló, hangulatos kádas fürdőszoba, vele szemben pedig a beépített nagyméretű mindent elnyelni képes gardróbszekrény.

HÁZ:
A lakás egy tiszta, nyugodt, az 1930-as években épült, 11 lakásos társasház magasföldszintjén található. A ház pénzügyileg rendezett, az igényes lakóközösségnek és a folyamatos megtakarításoknak köszönhetően folyamatosan karbantartott.

KÖRNYÉK:
A környék infrastruktúrája páratlan. A rugalmas közlekedést, a bármely városrész irányába induló buszok közeli buszmegállói biztosítják.
A parkolás egy autó számára a ház udvarában engedélyezett, továbbá az utcán, a ház előtti parkolóhelyeken könnyedén lehetséges.
A múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Éttermek, színházak, múzeumok, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Széchenyi tér, a Szent István tér és Pécs kedvelt sétálóutcája, a Király utca is karnyújtásnyira találhatók.
A Mecsek kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. Néhány percnyire, sétatávolságban találhatóak a város legkedveltebb éttermei, a gasztronómia szerelmeseinek kedvelt célpontjai.
A lakás kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált!

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és jelen értékeit ötvöző környezetet, a belváros közelségét, szereti a kényelmet és eleganciát.
Ha nem szeretne bajlódni a felújítással, rögtön szeretné élvezni a kényelmet, megtalálta álmai otthonát! Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a lakást, amely magas potenciált rejt, könnyen kiadható, magas megtérülést biztosít.
A lakás azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon.
A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel (sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép), a beépített óriási gardróbszekrény és a fürdőszoba berendezése. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

3D webséta az alábbi linken:
[------]

Azonosító: RHBLL45

Hivatkozási szám: 740_12189

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros