Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 115 nm-es Családi ház Pécs Mecsekoldal-Belváros Eladó családi ház Baranya megye, Pécs, Erdész

Pécs Mecsekoldal-Belváros Eladó családi ház Baranya m
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4675989
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 115
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PANORÁMA, MADÁRCSICSERGÉS, TERMÉSZETKÖZELI ÉLETFORMA! Pécsett, az Erdész úton, a Mecseki parkerdő szélén 1265 m2-es telken összesen bruttó 90, nettó 75 m2 beépített lakótérrel rendelkező összközműves, két és fél szobás családi ház terasszal, gépkocsi beállóval, ciszternával, mosókonyhával, tárolóval eladó. A ház a 70-es évek elején épült, majd 1998-ban felújításra, illetve részben átépítésre került. Az alapszinten található tároló, mosókonyha és kazánház összesen 25 m2, az első lakószint 48 m2, míg a beépített tetőtér bruttó 42, nettó 27 m2 alapterületű.
A ház lakóhelyiségei: a földszinten előszoba, nappali, hálószoba, tágas konyha étkezővel, fürdő, wc, hatalmas terasz, míg a tetőtérben jelenlegi kialakítás szerint egy egylégterű nappali + háló található. A ház fűtési rendszerét gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, míg a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlan értékét tovább emeli a támfalakkal szintezett sík, örök panorámás telek. A ház riasztó rendszerrel védett.
Ajánlom mindazoknak, akik előnyben részesítik Pécs e csendes, zöldövezeti részét és egyúttal preferálják a praktikus megoldásokat és a kényelmet.
ÁR, ÉRTÉK ARÁNYBAN. JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG – HÍVJON !


Hivatkozási szám: 4321_92

Elhelyezkedés
Pécs

Mecsekoldal-Belváros Eladó családi ház Baranya m

 
Elhelyezkedés
Pécs

Mecsekoldal-Belváros Eladó családi ház Baranya m