Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 92 nm-es Felújított tégla lakás Pécs Belváros

Pécs Belváros
2 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Pécsett kertvárosi igényesen felújított, átalakított szép lakás bérlőkkel együtt eladó
    Pécs, Kertváros, Pécs, Németh László u.
    Pécsett Kertváros kedvelt utcájában eladó 40 nm-es, 1,5 szobás, átalakított amerikai konyhás, klímás, egyedi fűtésmérős, felújított középső lakás. Jelenleg bérlők lakják / maximális bérleti díj / akik 1 évig még szeretnének maradni, ezért elsősorban ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    9 órája, 16 perce
    23 000 000 Ft
  • ÁRVÁLTOZÁS!!!! Pécsett egyetemvárosi 3 szobás, berendezett, kiváló állapotú lakás eladó
    Pécs, Egyetemváros
    Pécsett az egyetemi városrészen, az egyetemek közvetlen szomszédságában eladó 63 nm-es, 2,5 szobás, erkélyes, felújított, kiváló állapotú, panorámás, szép lakás. Négy éve vezetékig fel lett újítva. Tízemeletes épület tizedik emeletén található. Minde...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    9 órája, 16 perce
    41 500 000 Ft
  • Pécsett Uránváros frekventált részén eladó vezetékig felújított 2 szobás tégla lakás
    Pécs, Uránváros
    Pécsett Uránváros frekventált részén eladó 54, nm -es, 2 szobás, 2 erkélyes, modern, szépen felújított, első emeleti, tégla lakás. Helységlista: 2 szoba / külön nyílóak / konyha, fürdőszoba-WC, kamra, 2 erkély. A felújítás az alábbiakat tartalmazza: ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    9 órája, 16 perce
    38 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pécs
    Pécs
    - Igényes családi házat keres Pécs nyugati városrészében?- Vállalkozásának, irodájának keres ingatlant, de szeretne a közelében élni családjával?Nézze meg az alábbi ajánlatomat!Pécs Rácvárosi részén ELADÓ egy 2012-ben, igényesen megtervezett és megép...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 18 órája
    153 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pécs
    Pécs
    Panorámás elszigetelt hétvégi házat keres?Pécs határában, a hegyoldalon eladó egy tégla szerkezetű, 2 emeletes ház! Az alsó szinten egy szoba + gardrób továbbá konyha + étkező tölti ki az alapterületet. A ház lakóterét növeli az emeleti 2 szoba, amit...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 18 órája
    6 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5255910
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 92
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁLOMOTTHON PÉCS BELVÁROSÁBAN!

Tágas, harmonikus élettér, elegáns kialakítás, tökéletes elhelyezkedés!
Pécs történelmi belvárosának közvetlen közelében, a Rákóczi és a Jókai utak találkozásánál, a Széchenyi tértől pár perces sétára, rendezett házban eladó egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, második emeleti, déli tájolású, 92 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, különálló konyha-étkezős, rendkívül tágas, elegáns lakás.

LAKÁS:
A lakás teljes körűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett. A radiátoros fűtést a gazdaságos saját mérős távfűtés biztosítja, valamint a villany- és vízvezetékek is vadonatújak.
Itt minden készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen vagy befektetésnek is kiváló!
A lakás elosztása ideális, belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan továbbhaladva az exkluzív konyha-étkező egysége fogad, melynek saját tárolóját a konyhától jobbra találjuk.
Az előtérből jobbra fordulva egy különálló szoba található, ami kiváló lehetőség saját vagy vendég hálónak, de dolgozószobának is tökéletes.
Az étkező és az ebből nyíló nappali remek összhangja egy olyan pazar életteret biztosít mely lehetőséget ad meghitt családi, baráti összejövetelekhez.
A napfényes nappaliból a lakáshoz tartozó, saját teraszra léphetünk, ami a szabadság érzetét adja és egyben a pihenés szigete a belváros szívében.
Az étkezőből nyílnak az üde, romantikus jegyekkel fűszerezett, kényelmes ággyal, puha textilekkel rendelkező hálószobák, melyek teljes kényelmet biztosítanak.
A lakáshoz tartozó két különálló zuhanyzós és kádas fürdőszoba pedig hozzájárul az itt élők tökéletes intimitását.

HÁZ:
A lakás egy tiszta, nyugodt, a 80-as években épült, korszerű 10 lakásos társasház harmadik emeletén található. A ház pénzügyileg rendezett, a megtakarításnak és az utcaszinten működő OTP Bank jelenlétének köszönhetően folyamatosan karbantartott.

KÖRNYÉK:
A környék infrastruktúrája páratlan. A rugalmas közlekedést a ház közelében található buszmegálló biztosítja. A parkolás az utcán, a ház melletti és mögötti parkolóhelyeken lehetséges.
A múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Éttermek, színházak, múzeumok, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Széchenyi tér, a Szent István tér és Pécs kedvelt sétálóutcája, a Király utca is csak karnyújtásra találhatók. A Mecsek kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. Néhány percnyire, sétatávolságban találhatóak a város legkedveltebb éttermei, a gasztronómia szerelmeseinek kedvelt célpontjai.
A lakás kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált!
Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és jelen értékeit ötvöző környezetet, a belváros közelségét, szereti a kényelmet és eleganciát.
Ha nem szeretne bajlódni a felújítással, rögtön szeretné élvezni a kényelmet, megtalálta álmai otthonát! Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a lakást, amely magas potenciált rejt, könnyen kiadható, magas megtérülést biztosít.
Tehermentes, azonnal költözhető!
A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel (sütő, főzőlap, páraelszívó) és a fürdőszoba berendezése. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

Azonosító: LBL1000

Hivatkozási szám: 740_12190

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros