Ezt a hirdetést archiválták.

Exlusive 69m2-e lakás a Puskin utcában eladó.. - Pécs

Pécs
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések



Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4474536
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 69
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécs- Mecsek-oldal, a Fenyves sor szomszédságában, Állatkerttől nem messze, frekventált, zöldövezeti részen, hőszigetelt kétszintes (téglaépítésű) társasház magasföldszintjén, egy 69nm-es, 2 külön nyíló szobás + amerikai konyha-nappalis, frissen, teljesen felújított, fiatalos lakás eladó a Puskin u. 8. sz. alatt.
A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából és a nappaliból, külön-külön közelíthető meg.
Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került.
Az ingatlan falai fehér színűre lettek festve.
Szobái magas kopásállóságú, prémium kategóriás, új laminált parkettával, a többi helyiség, spanyol, minőségi kerámia lapokkal burkolt, a járólapok 600x600-as, a csempék pedig 800x280-as méretűek.
A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új GROHE szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre. A szaniterek, kivétel nélkül GROHE márkajelzésűek az egész lakásban.
Konyhájában L alakban végigfutó, egyedi tervezésű, magas fényű fronttal rendelkező gépesített konyhabútor található.
A lakás fűtéskorszerűsítése is megtörtént, padlófűtés került beépítésre.
Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt, melyek mindegyike elektromos redőnnyel lett felszerelve és szúnyoghálóval ellátott.
A fénytechnika sem maradhatott el egy ilyen prémium kategóriás ingatlanból, spot lámpákkal biztosítjuk a nappali megvilágítását a helyiségeknek, és a szobákban illetve a nappaliban, előszobában, plusz ledvilágítás gondoskodik az éppen aktuális hangulat megvilágításáról.
A klíma előkészítés is megtörtént, de nem szereltünk be klímát, ezt az opciót a kedves lakónak meghagytuk, hogy a saját ízlésének megfelelő klímát választhasson. A beszerelésben viszont tudunk segíteni.
Gépesítve van a lakás, minden gép GORENJE és az Orao-Ito dizájn családjába tartozik, A+ és A+++ -os gépek kerültek beépítésre, páraelszívó, beépített mikrohullámú sütő, beépített főzőlap, beépített sütő, beépített mosogatógép, beépített kombinált hűtő és mosógép is a lakás tartozékai között szerepel.
Az új nyílászáróknak, az 50 centis homlokzati falaknak, a 10 centis polisztirol hőszigetelésnek és az egyedi fűtésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása.
Közvetlen környezetében buszmegállók, óvoda, Hotel Kikelet, játszótér, állatkert, de a belváros is autóval 3-5 perc alatt elérhető.
Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, rövid időn belül birtokba vehető!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Pécs

 
Elhelyezkedés
Pécs