Ezt a hirdetést archiválták.

Páratlan panorámával , egyedi tervezésű, extra kivitelezésű ház csodás kerttel

Pécs Pécs Pécs
4 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4279025
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 250
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécsett  - a Mecsek oldalban,  a Szívcentrum  feletti  örökpanorámás1500 m2telken, egyedi tervezésű és exkluzív kivitelezésű  3 szintes családi ház eladó.
A betonúton egész évben  könnyen megközelíthető ház egy csendes kicsi forgalmú  zsákutcában található.
 Az ingatlan 250 m2-es lakótere mellett egy 54 m2-es garázs, 2 nagy méretű  térkövezett autóparkoló,  szintenként hatalmas terasz és 100 m2-es egyéb  helyiség (mosókonyha szennyes ledobóval, sportszoba, szauna,borhűtő pince, hatalmas tároló stb.) áll rendelkezésre.
 
A fűtést  gázcirkó kazán biztosítja - a kerámia burkolatú helyiségekben radiátor és padló, a szobákban radiátoros fűtéssel. A  tetőn elhelyezett napkollektor a melegvíz-ellátást  teszi költségkímélővé. Az igényesen, gondosan megtervezett családi ház valamennyi helyiségéből páratlan , az egész várost láttató  panorámában gyönyörködhetünk.
 A  nagyméretű,  egyedi  ,  kiváló minőségű  nyílászárók által az épület minden részében, minden napszakban  kiválók a fényviszonyok. A  gondosan megtervezett kert  különleges  növényekkel van beültetve, a ház mögött vízszintes, füves terület található kerti pihenőben  grillező van kialakitva.
A növények  öntözéshez fúrt kút áll rendelkezésre.
Az utcától a házhoz nyomsávban fűtött térköves út vezet, a nagykapu és garázskapu távirányítóval működtethető. 
 
A biztonságról riasztó gondoskodik.



Az impozáns épület elhelyezkedése, belső kialakítása, minősége, a díszkert egyedisége, használhatósága a legmagasabb igényeket is kielégítheti.
 
Ha csodás kilátásban szeretne minden évszakban gyönyörködni, háborítatlan, intim környezetben a kíváncsi tekintetektől távol élni, akkor ez az Ön otthona.
 
Irányára:   84,9 M  Ft             Érd:  [------]
 

Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
Pécs

 
Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
Pécs