+ Ingyenes hirdetés feladása

ÚJ Blitzwolf BW-Xrc600 robotporszívó eladó

54 900 Ft
Leírás
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Új, bontatlan robotporszívó eladó.
Ideális és megbízható robotporszívó, ami könnyen kezelhető, szépen takarít és nagy akkumulátorral bír. 1200 pa szívóerő, 3350 mAh órás akkumulátor. EU töltővel, eredeti gyári csomagolásban.

A Blitzwolf a BW-Xrc600 robotporszívót 150 négyzetméteres lakások takarítására tervezte. Nagy kapacitású (3350mAH) kiváló minőségű (memóriahatás nélküli) lítium-ion akkumulátor több mint 120 perc folyamatos működést tesz lehetővé.

Irányítása történhet telepített appikációval, távirányítóval, vagy a robotporszívón elhelyezett érintőbombokkal. Az applikációról időzíteni is tudjuk a takarítás megkezdését.

Az általános robotporszívók csak a "véletlenszerű üzemmódot", a "határmódot" és a "spot módot" támogatják, amelyek a megtisztított területen újra és úja átmennek, mellyel időt és energiát veszítenek. A BW-Xrc600 támogatja a Z-alakú bejárási módot is, mely lehetővé teszi, a lehető leghatékonyabb takarítást. Az Xrc600 már a takarítás megkezdésénél intelligensen tervezi meg az utat és a páratlan szívóerejénél (1200pa) fogva tisztább otthont és hatékonyabb energiafelhasználást kínál. A különleges tervezésű "V" alakú keféje segítségével könnyedén felszedi a hajat, vagy állati szőrt is.

A csomagban találunk egy "Ne lépj ebbe a szobába" - infravörös falat, melynek a segítségével kitilthatjuk egy bizonyos helyről a Blitzwolf a BW-Xrc600 robotporszívót.

A szénkefe nélküli (brushless) szívómotor motor csendes, nagy teljesítményű, keveset fogyaszt, így megbirkózik a por mellett a háziállat szőrrel, hamuval, és nagyobb szennyeződésekkel is. HEPA filtere nem engedi ki a legapróbb felszívott port sem a tartóból, az aljába épített UV lámpa fertőtleníti a megtisztított felületet.

BW Xrc 600 Ultrasonic, Bwxrc600Ultrasonic, BW Xrc600 Ultrasonic, BW-Xrc600Ultrasonic

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fittler András Tamás

  • +362055-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
PécsHasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fittler András Tamás

  • +362055-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
Pécs