+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

ÚJ Blitzwolf BW-Xrc600 robotporszívó eladó

3 hónapja

Hasonló hirdetések

 • Régi típusú Samsung és Panasonic tv-k eladók
  Pécs, +10 km
  55 cm-es képátmérőjű tv készülékek működőképesen, kihasználatlanság miatt válnék meg tőlük. Rászoruló családnak ingyenesen átadó....
  • Elektronika - Pécs
  3 napja, 21 órája
 • Zsebrádió eladó Pécsen
  Pécs, .....................
  Teljesen új nem volt kicsomagolva sem .Kettő van belőle ezért vált eladóvá. Lásd a fotón....
  • Elektronika - Pécs
  5 napja, 8 órája
  3 500 Ft
 • Színes tv eladó
  Pécs
  Kettő db. Színes tv eladó 41 és 49 cm. Képátmérő...
  • Elektronika - Pécs
  2 hónapja, 3 hete
  4 500 Ft
 • Régen frissült
  SONY BRAVIA KD-65XF8505B 65 INCHES / 165 CM
  Pécs
  Karácsonyi akció! Ha most rendelsz, a termék még megérkezik karácsonyra. Új műszaki webshopunkban teljesen új, gyári garanciás termékek várnak természetesen számlával. Akciós termékeink egyike SONY BRAVIA KD-65XF8505B 65 INCHES / 165 CM- es TV, ami m...
  • Elektronika - Pécs
  8 hónapja, 1 hete
  389 000 Ft
 • Régen frissült
  ÚJ NOBO ENGERGIA TAKARÉKOS FŰTŐPANELEK ELADÓK
  Pécs
  Új Nobo energiatakarékos fűtőpanelek 250 W - 2.000 W teljesítményig, (80 W/m2 ajánlással) gurulós, illetve falra szerelhető kivitelben 35.500.-Ft-tól különböző méretekben eladók. Beépített termosztáttal, mely a pontos hőfok szabályozását biztosítja. ...
  • Elektronika - Pécs
  1 éve, 6 hónapja
  35 500 Ft
Leírás
 • Hirdető típusa: Magánszemély
Új, bontatlan robotporszívó eladó.
Ideális és megbízható robotporszívó, ami könnyen kezelhető, szépen takarít és nagy akkumulátorral bír. 1200 pa szívóerő, 3350 mAh órás akkumulátor. EU töltővel, eredeti gyári csomagolásban.

A Blitzwolf a BW-Xrc600 robotporszívót 150 négyzetméteres lakások takarítására tervezte. Nagy kapacitású (3350mAH) kiváló minőségű (memóriahatás nélküli) lítium-ion akkumulátor több mint 120 perc folyamatos működést tesz lehetővé.

Irányítása történhet telepített appikációval, távirányítóval, vagy a robotporszívón elhelyezett érintőbombokkal. Az applikációról időzíteni is tudjuk a takarítás megkezdését.

Az általános robotporszívók csak a "véletlenszerű üzemmódot", a "határmódot" és a "spot módot" támogatják, amelyek a megtisztított területen újra és úja átmennek, mellyel időt és energiát veszítenek. A BW-Xrc600 támogatja a Z-alakú bejárási módot is, mely lehetővé teszi, a lehető leghatékonyabb takarítást. Az Xrc600 már a takarítás megkezdésénél intelligensen tervezi meg az utat és a páratlan szívóerejénél (1200pa) fogva tisztább otthont és hatékonyabb energiafelhasználást kínál. A különleges tervezésű "V" alakú keféje segítségével könnyedén felszedi a hajat, vagy állati szőrt is.

A csomagban találunk egy "Ne lépj ebbe a szobába" - infravörös falat, melynek a segítségével kitilthatjuk egy bizonyos helyről a Blitzwolf a BW-Xrc600 robotporszívót.

A szénkefe nélküli (brushless) szívómotor motor csendes, nagy teljesítményű, keveset fogyaszt, így megbirkózik a por mellett a háziállat szőrrel, hamuval, és nagyobb szennyeződésekkel is. HEPA filtere nem engedi ki a legapróbb felszívott port sem a tartóból, az aljába épített UV lámpa fertőtleníti a megtisztított felületet.

BW Xrc 600 Ultrasonic, Bwxrc600Ultrasonic, BW Xrc600 Ultrasonic, BW-Xrc600Ultrasonic

Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
Pécs


 
Elhelyezkedés
Pécs

Pécs
Pécs