Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Pécsely

Pécsely
1 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Pécsely 198.900.000 Ft
    Pécsely
    CSEND, NYUGALOM, ERDŐ, TÖRTÉNELEM, GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKKAL RENDELKEZŐ HELY BALATONI RÁLÁTÁSSAL. GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT 1000 ÉVES, MEDENCÉS, PATAKPARTI, ERDŐSZÉLI, GRÓFI MÚLTTAL BÜSZKÉLKEDŐ MALOMÉPÜLET ÉS 2 VENDÉGHÁZ ELADÓ PÉCSELYEN A ZÁDOR-VÁR MELLETT! A...
    • Eladó ház, Lakás - Pécsely
    1 hete, 5 napja
    198 900 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es családi ház Pécsely, Nincs utca
    Pécsely, Nincs utca
    +++ Eladó tájpanorámás ház tágas telekkel Pécsely Öreghegyen +++Pécsely Öreghegyen kínálok megvételre egy külsőleg FELÚJÍTOTT, de belső kialakításra váró házat.Az ingatlan nagy értéke, hogy a jelenlegi pince és épület nagyságot a jelenlegi szabályozá...
    • Eladó ház, Lakás - Pécsely
    2 hete, 5 napja
    79 000 000 Ft
  • Eladó panorámás présház és pince Pécselyen
    Pécsely
    A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a pécselyi fullpanorámás telket és présházat! Az ingatlan fő jellemzői: - Az ingatlan a pécselyi szőlőhegy tetején található, lélegzetelállító panorámájával a Balaton jelentős részére rálát...
    • Eladó ház, Lakás - Pécsely
    4 hete, 1 napja
    69 990 000 Ft
  • Eladó présház és panorámás telek a pécselyi szőlőhegyen
    Pécsely
    A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a pécselyi fullpanorámás telket és présházat! Az ingatlan fő jellemzői: - Az ingatlan a pécselyi szőlőhegy tetején található, lélegzetelállító panorámájával a Balaton jelentős részére rálát...
    • Eladó ház, Lakás - Pécsely
    4 hete, 1 napja
    128 990 000 Ft
  • Vonzó áron Pécselyen eladó felújítandó családi ház
    Pécsely
    Telekáron - ELADÓ FELÚJÍTANDÓ PÉCSELYI CSALÁDI HÁZA BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA eladásra kínálja 2282-es számú, FELÚJÍTANDÓ PÉCSELYI CSALÁDI HÁZAT.A FELÚJÍTANDÓ PÉCSELYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Könnyű megközelítés, remek elhelyezkedés.- Igazi fal...
    • Eladó ház, Lakás - Pécsely
    2 hónapja
    19 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8923404
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 11
  • Alapterület (m²): 185
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálunk egy a Balatontól pár perc autóútra lévő, 185 nm alapterületű, egyedi értékekkel rendelkező három generációs, belső kétszintes családi házat.
A 1926 nm-es telken ezen a házon kívül található egy mellék épület, ami két részre oszlik, az egyik lakóházként funkcionál galériával, a másik pedig garázs- tárolóként, ami utcafrontra néz, emiatt tökéletesen alkalmas lehet egy büfé üzemeltetésére. A turista útnak ez az utolsó olyan része, ahol a turisták a Zádor-vár felé letehetik autójukat. Nem csak nyáron, de télen is van forgalom ezen a részen.
A ház földszintjén 4 egész szoba és 3 fürdőszoba kapott helyet, amiből egy fürdőkáddal, a többi zuhanyzóval ellátott. A konyhából nyílik egy kamraként használt 1000 éves pince, a nappaliból pedig egy fás kamra.
Az emeletre érve 4 szobát láthatunk, 2 zuhanyzós fürdőszobát és egy konyhát. Ehhez a szinthez tartozik egy 16 nm-es terasz és egy gyönyörűen kialakított előkert.
A fűtésről kettő vízteres cserépkályha gondoskodik, igény szerint elektromos panelek. Padlófűtés kialakított, kis ráfordítással üzembe helyezhető.
Pince szinten két helyiségben jakuzzi, mosdó zuhanyzóval, illetve szauna kialakítása volt tervben.
Elektromos vezetékek 2020-ban lettek felújítva, cserelve. Ezzel egy időben felső szinten parketta csere történt. Nyílászáró szigetelt, dupla üveg. A tető beton cserép, gipszkarton, megfelelően szigetelve, tetőtérhez képest nyáron kellemes az idő, innen nyílik a padlás.
Értékeit tovább növeli a cserépkályha, csikótűzhely, az udvaron található medence, búbos kemence, üvegház, tűzrakó hely és ez a megfizethetetlen zöld, nyugodt környezet.
Érdekesség, hogy a Zádor-patak az udvaron keresztül folyik, a fő épület 1200-as években épült, pincéjében lévő szoba helyén egykor a malom kereke dolgozott, malom árok az udvar hátsó részén. A ház vízellátását fúrt kút és vezetékes víz adja, amiben a forrásvíz folyik.
Befektetőknek, családosoknak, nyaralónak is tökéletes, jelenleg is az összesen 11 szoba közül pár ki van adva.
Rengeteg lehetőség rejlik benne, új tulaját várja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a lakás az érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Pécsely

 
Elhelyezkedés
Pécsely