Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

DOBBANTÓ 3 napos tábor férfiaknak

Piliscsaba Bérc utca
1 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9260923
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
????☀️????
✔️ A tábor programját egyedülálló módon, holisztikus megközelítéssel állítottuk össze.
***
✔️Fizikai szinten a GeToFF Man® genitális tornát tanítjuk meg, a Psych-K® technikával érzelmi vonalon hozunk egyensúlyba.
✔️ Egy Reiki kezeléssel az energetikai rendszeredet harmonizáljuk, az Önfejlesztő Beszélgető Körben mentális téren keresztül vezetünk rá az utadra.
✔️ A folyamatot meditációkkal ????‍♂️, egy jóga technikával és egy Chikung gyakorlattal, valamint egy ősi, Munay-ki beavatással támogatjuk meg.
✔️ Részese leszel még egy, a férfi test működését bemutató előadásnak is, amelyet Magyarország egyik legismertebb andrológusa, Dr. Erdei Edit PhD. főorvosasszony fog megtartani.
✔️ Beillesztettünk a programba egy rövidebb, önismereti kirándulást a Pilisben, továbbá egy önfelszabadító íjászkodást ???? is.
✔️ A hétvégét egy Közép-Európában egyedülálló, OMBAK jávai gong meditációval koronázzuk meg.
Amennyiben valóban felelősséget vállalsz az életedért és tisztában vagy azzal, hogy a változáshoz döntened és tenned kell, viszont még keresed az irányt és a lehetséges eszközöket, akkor itt a helyed közöttünk. ★ Egy rendkívül intenzív, esszenciális szellemi és energetikai gyakorlatokkal felépített táborba invitálunk téged. ★ Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött várunk olyan férfiakat a körünkbe, akik úgy érzik, hogy itt az ideje elrugaszkodni az eddig megszokott - sok esetben már nehezen vagy nem működő - élet minőségükből. ★ Jelen korunk felcserélődött szerepkörei, önálló és igaz indentitás tudatunk hiánya ösztönöz bennünket, hogy rátaláljunk önnön magunkra; a gondoskodó, érzéki, biztonságot adó férfi minőségünkre, hogy olyan férfivá formálódjunk, aki szívteréből és szeretettel egységben van önmagával. Dobbants egy nagyot és rugaszkodj el onnan, ahol most vagy❗
↓↓↓⠀
Bővebb információért látogass el a
https://www.libio.hu oldalra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • LiBio

  • +363202-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Piliscsaba

Bérc utca

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • LiBio

  • +363202-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Piliscsaba

Bérc utca