Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 60 nm-es Családi ház Pilismarót

Pilismarót
3 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÖBBGENERÁCIÓS VÁLLALKOZÁS SZÁLLÁS PILISMARÓT
    Pilismarót
    ELADÓ KÉTGENERÁCIÓS ÚJSZERŰ CSALÁDIHÁZ PILISMARÓTON ELADÓ a Dunakanyar szívében, Pilismaróton egy örökpanorámás, 3 szintes összesen 420 nm-es családi ház, 1860 nm kerttel. Vállalkozásként, befektetésként, turisztikai céllal egyaránt hasznosítható. EL...
    • Eladó ház, Lakás - Pilismarót
    3 hónapja, 1 hete
    259 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5162668
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 60
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Duna-kanyarban, Pilismarót üdülőövezetében eladó egy 2006-ban saját részre épített könnyűszerkezetes, szigetelt családi ház, az ingatlan-nyilvántartásban „hétvégi ház udvar” feltüntetéssel.
Az ingatlan Pilismarót központjától kb. 2-3 km-re a Duna irányában található, ahol már egyre több állandó lakos él és tartózkodik. A közvetlen szomszédok is állandó lakosok.
A barátságos és családias otthoni érzést sugárzó házban minden nyílászáró fából készült, a természetes anyagok és a családi kreativitás köszön vissza szinte minden helyiségben.
A vízellátást a kitűnően működő fúrt kút biztosítja (ivóvíz minőségű vízzel), a fűtést egy hatalmas téglakandalló. E mellett alternatív megoldásként az elektromos fűtés is alkalmazható.
Jelenleg nappali, szoba, fürdőszoba, külön wc, étkezős konyha, és egy kb. 35(!) m²-es fedett terasz található. Ezen kívül a tetőtér (födém is szigetelt) kialakításának köszönhetően alkalmas további helyiségek kialakítására, illetőleg az alapterület is bővíthető.
Az ingatlan per- és tehermentes, az teljesen jogtiszta, szinte bármikor birtokba vehető.

Kérem, vegyék figyelembe az ingatlan elhelyezkedését, és ennek megfelelően az érdeklődjön, aki a túlságosan felgyorsult és egészségtelennek gondolt városi létformával szemben egy alternatív életmódot alakítana ki.
Ez a lét kicsit olyan, mint a külföldre költözés, csak ellenkező előjellel: egyfajta belső emigráció, amiben gazdasági és lelki tényezők egyaránt szerepet játszanak.
Amennyiben valaki szereti és megbecsüli a természetet, ez a hely számára ideális, mint ahogy sok másnak is, akik ide költöztek.

Azonosító: NRGSZBC419

Hivatkozási szám: 740_11937

Elhelyezkedés
Pilismarót

 
Elhelyezkedés
Pilismarót