Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Pilisvörösvár, Őrhegy utca

Pilisvörösvár Őrhegy utca
3 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó ház, Pilisvörösvár
    Pilisvörösvár, Őrhegy utca
    Fedezd fel álmaid otthonát Pilisvörösváron! Eladó egy lenyűgöző, panorámás teleken, gyönyörű pilisi hegyekre néző csodálatos kilátással az a minimál stílusú, teraszos családi ház, mely minden igényt kielégít. A modern építésű ház egy igazi családi pa...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisvörösvár
    6 hónapja, 3 hete
    201 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5371316
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 130
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pest megyében, Pilisvörösváron, Szabadságliget városrészen, aszfaltozott útról megközelíthető, gyönyörű Örök panorámás, csendes, nyugodt, madárcsicsergős környezetben, eladóvá vált ez a 1276 m2-es, összközműves telken található, 2016-ban épített, egy szintes, újszerű állapotú, 130 m2-es, egy amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás + egy dolgozószobás, 20 m2-es terasszal rendelkező, körbenapozott családi ház.
Eredetileg az egyik szoba volt a garázs és egy fürdőszobát is kialakítottak itt, így dupla komfortos lett + van egy vendég WC is. A ház alacsony fenntartású, tégla építésű, hőszigetelt a mostani műszaki és energetikai előírásoknak megfelelő,vízmelegítést és a fűtését modern fűtésforma, hőszivattyú biztosítja, ez utóbbi a padlóban van elvezetve, mennyezeti hűtés légtechnika is ki lett alakítva, ami a levegőt is szűri, és még a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is bekerült, infra panel padlófűtés van a garázsból lett szobánál + nobo elektromos radiátorok, + villanybojler biztosítja itt a meleg vizet. A ház alkalmas arra hogy napkollektorokat helyezzenek el, minden ki van hozzá építve, igaz így is télen-nyáron 35 E Ft mindennel együtt az átlag rezsi.
A szépen gondozott kertben locsolórendszer lett kialakítva és van egy fúrt kút is, található még 2 faház tárolónak, 2 autónak fedett beálló, udvari beálló 3 autónak, és a kert hátsó részében, mely kicsit lejjebb helyezkedik el a kert többi részétől, medencének van kialakítva a helye. Ami még a kényelmet szolgálja a riasztó, és a két elektromos kapu, Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkezik.
A szép környezetben elhelyezkedő fiatalos, ízléses, jó beosztású családi ház, meleg otthont nyújthat egy négytagú család számára, esetleg 2 generációnak is alkalmas, vagy befektetői célra is ideális.


Referencia szám: [------]

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Pilisvörösvár

Őrhegy utca

 
Elhelyezkedés
Pilisvörösvár

Őrhegy utca