Ezt a hirdetést archiválták.

MEDITERRÁN VILLA A BUDAI HEGYEK ÉS A PILIS ÖLELÉSÉBEN! MEDENCE, NAPFÉNY, LUXUS! - Pilisvörösvár

Pilisvörösvár
2 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Pilisvörösvár
    Albérletet keresek Óbuda XIII ker Arpad hid kornyeke Pilisvörösvár és környéke Piliscsaba és Dorog vonalon egy kis garzont max 100 ezer forintig Egyedül vagyok bejelentett munkával nem dohányzó háziállat nincs 33éves egyedul nő...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Pilisvörösvár
    1 hónapja, 2 hete
  • Kiadó lakások munkásszállásnak Pilisvörösváron rezsivel együtt.
    Pilisvörösvár, Solymár,Piliscsaba,Üröm,Pest megye
    Kiadó lakás cégek számára munkások elszállásolására az ár tartalmazza a rezsi költséget is. Pilisvörösvár központjában a Fő úton kiadó két darab egyenként négy-öt személyes és egy nyolcszemélyes lakás munkásoknak. Minden lakás külön fürdőszobával és ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Pilisvörösvár
    2 hónapja
    312 000 Ft
  • Régen frissült
    Pilisvörösváron 2 szintes kis ház kiadó!
    Pilisvörösvár
    Pilisvörösváron, családi házas övezetben 2 szintes kis ház kiadó, hosszútávra, megbízható bérlőknek! A ház a Szabolcs utca mellett található, egy csendes, nem túl forgalmas utcában. Teljesen felszerelt a lakás gépekkel és bútorokkal is. A ház két szi...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Pilisvörösvár
    7 hónapja, 2 hete
    90 000 Ft
  • Régen frissült
    Pilisvörösváron erkélyes lakás kiadó!
    Pilisvörösvár
    Pilisvörösvár központi részétől nem messze a Csobánka utca mellett egy csendes kis utcában kiadóvá vált egy földszinti, 20 m2-es, 1 szobás, szép állapotú garzon lakás. Bútorokkal és gépekkel is felszerelt. A lakás elosztása: Szoba + nagy konyha egy l...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Pilisvörösvár
    12 hónapja
    100 000 Ft
  • Régen frissült
    Pilisvörösvár
    Kiadó, 2 szobás albérletet keresünk kislányommal és kistermetű kutyánkkal. Pilisvörösváron, Piliscsabán és környékén Megbízható és aranyos család vagyunk....
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Pilisvörösvár
    3 éve, 7 hónapja
    130 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7442052
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 680
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiadásra kínálom Pilisvörösváron, Budapesttől 15 km-re, a Budai hegyvonulat és a Pilis lankái között ezt a fantasztikus tájolású, mediterrán hangulatú, minden igényt kielégítő egyedi tervezésű luxusvillát.



Ajánlom családoknak, cégvezetőknek, üzletembereknek, akik reprezentálnak is, de bárkinek, aki szereti a délies, mediterrán életérzést, a wellnest és az úszást, és annak is, aki otthon is társasági életet szeretne élni, mert ITT valóban van rá lehetőség.



A családok is kifejezetten jól tudják itt érezni magukat, a város élhető, közel van Budapesthez, számos bevásárlási lehetőség van, és a kedvelt kirándulási helyek is elérhetőek!



A ház tervezésénél arra törekedtek, hogy a tulajdonosok semmiben ne szenvedjenek hiányt. Értem ezalatt azt, hogy a szokásos lakófunkciókon felül találunk itt egy komplett wellness szintet, ahol egy hatalmas, feszített víztükrű úszómedence van egyedi csempézéssel, mozaikkal kirakott pihenőkkel, egy nagyméretű jacuzzi, szauna, fürdő, konditerem, mozi-szoba, bár, szivarszalon találhatóak.



Az épület belül extra, 5 méteres belmagasságával, hangulatos tereivel, és néhol Japán hangulatát idéző bútoraival igazán impozáns. A földszinten az előtérből egy óriási nappali, étkező, konyha légtérbe jutunk, ami közvetlenül kapcsolódik a délkeleti fekvésű, virágokkal tarkított étkező-teraszhoz. A konyha beépített Miele háztartási gépekkel és egyedi keleti főzési funkcióval van ellátva. Ugyanezen a szinten találjuk még a keleti tematikájú hálószobát rejtett gardróbbal, a gyerekszobát, egy nagy fürdőszobát, tárolót és a dupla garázst. Az emeleten egy galériás, pihenőszékes könyvtárat alakítottak ki, amely mögött és mellett ugyancsak szobák és a fürdőszoba vannak, valamint egy panorámás terasz is helyet kapott.



A kert ugyancsak minden igényt kielégít, külső grillkonyhával, egyedi növényekkel, napozóterasszal, játszótérrel. Ha szereti a szép parkokat, vagy akár hobbija a kertészkedés, itt minden lehetőség adott rá. Amennyiben van házi-kedvence, ő biztosan maximálisan boldog lesz egy ilyen földi paradicsomban.



A meleget WOLF típusú gázkazán biztosítja. A lakásban a földszinten padlófűtés van, a lakóhelyiségekben radiátorok, a wellness-szinten ugyancsak padlófűtés és a medence mellett pedig szegélyfűtés. A nappaliban télen egy igazi, egyedi design-nal kialakított kandallóba fűthet be. A burkolatok többfajta trópusi fából készültek. A garázs jelenleg kétállásos, de lehetőség van még a telken akár még egy többállásos garázs kialakítására is. Az ablakokon szúnyogháló és redőny is van.



A környék fantasztikus, szinte összeépült Budapesttel. Minden szolgáltatás elérhető, úgy érezheti, hogy a fővárosban lakik, de mégis megvan a vidéki nyugalom és a tiszta, jó levegő. A tömegközlekedés kiváló, számos távolsági buszjárat van itt, amelyek az Árpád hídhoz érkeznek, illetve a vonat a Nyugatiba érkezik. Számos bevásárlási lehetőség van, mint AUCHAN, CBA, SPAR, de az Eurocenter sincs messze, autóval 20 perc. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni, van kutyaiskola, lehet biciklizni, de akár vadászni is, és természetesen a közeli hegyekben számos turistaút található.



Jöjjön, nézze meg ezt a gyönyörű villát, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő





Fekvés: DK

Építés éve: 2004

Lakás állaga: újszerű

Ház állaga: újszerű

Garázs helyek száma: 2 db

Garázs mérete: 36 nm

Beálló helyek száma: 2 db

Egyéb tulajdonság: terasz kapcsolataos

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Zöldövezeti, madárcsicsergős



Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: S/[------]



LELKIISMERETESEN, SZÍVVEL-LÉLEKKEL, ALACSONY JUTALÉKKAL VÉGEZZÜK MUNKÁNKAT, MINDENKI MEGELÉGEDÉSÉRE!

Ha ingatlant eladni, vásárolni, bérbe adni, vagy bérelni szeretne, bizalommal fordulhat felénk!

Beruházók jelentkezését is várjuk a megfelelő telkek megkereséséhez!



Saját weblapunk ÓBUDA ingatlanközvetítésére szakosodott. Ajánlatainkat területi alapú csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", "ÓbudaLux -ÓBUDAI HEGYVIDÉK", és "ÓBUDANTÚL" aloldalainkon.

Kiemelt működési területünk még RÓZSADOMB és vonzáskörzete.

Ezt az ingatlant, és hasonló ajánlatokat "ÓbudaLux" aloldalunkon találja meg. Itt TÖBB FOTÓ is talál.

Ingatlanajánlatainkat befektetési szempontok szerint is rangsoroljuk, valamint megtalálja aktuális KERESŐ ÜGYFELEINK IGÉNYEIT is.



Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Pilisvörösvár

 
Elhelyezkedés
Pilisvörösvár