Ezt a hirdetést archiválták.

Lampa Szett Eladó /Dörr DLP-820/

Ráckeve Szent Vendel Utca 24
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10216171
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A DÖRR DLP-820 egy sokoldalú LED fénypanel , amely minden olyan területen használható, ahol optimális megvilágításra van szükség. A folyamatos világítás tökéletes videózáshoz, fényképezéshez, webináriumokhoz, videokonferenciákhoz vagy YouTube klipek készítéséhez.

Összesen 820 LED kb . 6300 Lux/1m , amely folyamatosan szabályozható. Még nagyobb tárgyak vagy helyiségek is könnyen megvilágíthatók.

A kevert fény elkerülése érdekében a színhőmérséklet 3000 K és 8000 K között állítható és a környezeti fényhez igazítható. A 95 Ra feletti színvisszaadási index (CRI) révén a fényminőség megfelel a legmagasabb igényeknek is.

ÉRINTŐKIJELZŐ
A színhőmérsékletre és a fényteljesítményre beállított értékek a készülék hátulján található nagyméretű és tiszta LCD kijelzőn jelennek meg. Választhat , hogy kényelmesen az érintőképernyőn keresztül kívánja elvégezni a beállításokat , vagy inkább a forgó kezelőszervekkel kíván dolgozni . Nyomja meg a bekapcsológombot a világítás készenléti módba kapcsolásához .

BARNDOORS + DIFFÚZOR
A beépített barndoorokkal pontosan irányíthatja a fényt, és az adott tárgyhoz igazíthatja. Mind a négy barndoor felszerelhető ezüstbevonatú fényvisszaverő szőnyeggel , amely hatékonyan megakadályozza a fényveszteséget.

A mellékelt színsemleges elülső diffúzor lemez kissé lágyabbá és diffúzabbá teszi a fényt, különösen portréknál.

MOBIL HASZNÁLAT
A mellékelt váltóáramú adapterrel való működés alternatívájaként a DÖRR DLP-820 V-bajonett akkumulátorral (opcionálisan kapható a DÖRR-től) üzemeltethető tápcsatlakozás nélküli fényképezéshez. Ebből a célból a folyamatos lámpa akkumulátorcsatlakozóval van felszerelve V-bajonett akkumulátorokhoz .

DÖRR Compact V-szerelvényű Li-Ion akkumulátor CVL-98 14.8V, 98Wh

FORGÓ KONZER
A stúdiólámpa bármilyen közös világítóállványra felszerelhető. A DÖRR különféle alkalmas világítóállványai opcionálisan elérhetők. A robusztus fémkeret lehetővé teszi a lámpa elfordítását és elforgatását több mint 180°-os tartományban. Ezért a DLP-820 mennyezetre is felszerelhető.
[------]

Elhelyezkedés
Ráckeve

Szent Vendel Utca 24

 
Elhelyezkedés
Ráckeve

Szent Vendel Utca 24