+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 110 nm-es Családi ház Salgótarján

Salgótarján
1 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

 • Eladó 110 nm-es Családi ház Salgótarján üdülőövezet
  Salgótarján, üdülőövezet
  Örök panorámás családi ház Eladó Salgótarján egyik legszebb részén, a Camping utcában, közel a városhoz és a természethez is, ezért ritkán találni itt eladó házat. A ház a strandra, a hegyekre es a Salgói várra néz. A környék csendes, nyugodt, kifeje...
  • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
  1 hónapja, 2 hete
  18 900 000 Ft
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6371208
 • Kategória: Ingatlan
 • Alkategória: Eladó ház, Lakás
 • Hálószobák: 3
 • Alapterület (m²): 110
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szobák száma: 2 + 1 szoba Alapterülete: 110 m2 Telekterülete: 1 671 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 16.000.000 Ft
Minimál ára: 16.000.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Lakóház, udvar, gazdasági épület Alapterülete: 1671 m2 Megközelíthetősége: kiépített pormentes út. Rendeltetése lakóház. Földszintes. Készültségi foka 100%. Alapozása kő. Szigetelése teljes értékű. Falazata tégla. Állapota közepes. Alapterülete ~110 m2. Tetőszerkezet magas, anyaga pala, állapota közepes, tetőtér nincs beépítve. Nem alápincézett. Helyiségei: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba. Fűtése gáz központi fűtés. Közművesítettsége: vezetékes víz, gáz, villany, csatorna. Az ingatlanról készült fényképfelvétel tájékoztató jellegű.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a [------] (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az [------] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Hivatkozási szám: 1501_17219

Elhelyezkedés
Salgótarján


 
Elhelyezkedés
Salgótarján