Ezt a hirdetést archiválták.

Suzuki GSF 1200S Bandit 2006 eladó!

Salgótarján
5 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4468533
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Motorkerékpár, Robogó
  • Márka: Suzuki
  • Év: 2006
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Lakásfelújítás miatt eladóvá vált szeretett motorom.
Érvényes műszakival (2020.05) törzskönyvvel, tulajdonostól. Fűtött garázsban tartott, motorikusan és esztétikailag is kifogástalan állapotban,
szezonra felkészítve. Motorolaj, olajszűrő, levegőszűrő, gyertyák cserélve, szelephézag ellenőrzés.
Ha a kényelmes túramotorozást szereted, kezes bárányként viselkedik, ám ha „szaggatni” akarsz, brutális erőgép tud lenni! Kétezres fordulattól már kezd tolni, nincs előtte akadály. Kényelmes üléspozíció és kiszámíthatóság jellemzi. A legendásan elnyűhetetlen lég-olajhűtéses blokk pedig megbízhatóan dolgozik.
Felszereltség: Fém-flexibilis kuplung és fékcsövek, túraplexi, GPS tartó, 12v vízhatlan táp aljzat, fokozat kijelző, új Varta akkumulátor (12v240A hidegindító áram!), bukócsövek, olajhűtő védőrács, színre fújt hátsó sárvédő, utas kapaszkodó, Akrapovic dobok, 3db-os túradoboz szett, kárpitozott ülésalatti tároló. Két kipufogórendszert adok hozzá. A képeken látható rendszer kétoldali Akrapovic dobokhoz készült, de illeszkedik a leömlőhöz a gyári katalizátoros dob is, így műszaki alkalmával nem kell levenni a leömlőt, csak a két dobot, majd föl a gyárit, kb. negyed óra. Természetesen adom hozzá a gyári leömlőt és dobot is, csilli-villi állapotban!
Köszönöm hogy megnézted a hirdetésem, ha bármi kérdésed lenne, írj vagy hívj, készséggel válaszolok. További képeket kérésre email címre tudok küldeni.

Elhelyezkedés
Salgótarján

 
Elhelyezkedés
Salgótarján